:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
:suza: :suza: :suza:
Kuda ce vam duša?
Zar biste želeli da izgledam ovako?
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Ako zelite da kumche ovako izgleda onda stvarno...pa ljudi gde ce vam dusa????
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
:hiphip: Kumche,kumche,kumche........ :hiphip:
Ne damo mi bre tebe [-X
Ajde svi koji bi da cupaju kumchetu usi nek se stide....sram vas bilo....c,c,c,c,c.... [-(
|
|
|
|
rozalinda Odomaćeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Jul 2006 Poruke: 2453 Mesto: ko ce to znati...
|
|
kumche je napisao/la sledeće: | :suza: :suza: :suza:
Kuda ce vam duša?
Zar biste želeli da izgledam ovako?
|
jaooo kumche jel to prava zivotinja?!Ajde iako si nepodnosljiv postedecu te(opet sam ja veliki ljubitelj zivotinja )odakle ti ta slika uopste bre!!!!!????
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Khm, khm, tu sliku sam napravio po tvom sklanjanju prvog avatara.
Trebalo je da bude kuche, ali se pretvorio u zeku, jer je imao toliki strah od mene. 8)
A i ti ces nadrljati ako nastavis.
Imam ja svoje prijatelje oko mene, nisam sam.
A oni su mnogo opasni - gori od mene. Pogledaj samo upise podrske u ovom topic-u..
|
|
|
|
rozalinda Odomaćeni član
|
|
|
pa ovo je neverovatno,on em bunca,em mi ponovo nesto izmedju redova govori!!!!!! to je previse!!!!!!!!!!!!!!ja sam promenila misljenje,i da ti dodje majka tereza licno ja cu da ti iscupam usi,makar zavrsio kao ovaj zekonja a mozda i gore
|
|
|
vive *plavušica*
|
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Rozalinda
Sram te bilo.....tako ti starijem coveku...ju,ju,ju!
Ma sad cu bre u majmunce da te pretvorim :105:
Mala mars u sobu za fight 8)
|
|
|
|
rozalinda Odomaćeni član
|
|
|
pa vive zasto si takva prema meni,ja ne zelim nista lose kumchetu,naravno da ga postujem,zasto vices na mene? :suza: :suza: :suza:
|
|
|
vive *plavušica*
|
|
|
Treba malo da se dozoves pameti!
I nemoj tu da mi cmizdris....dobices ti i batine....mala bezobrazna....kao postuje kumcheta a hoces da izgleda ko onaj bangavi zec....jos si nasla i da me lazes....joj kad te uhvatim!!!!!!!
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
e pa fino bas sve ovo...
ovo mi je prvi i poslednji topik garant
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
|
|
please je napisao/la sledeće: | e pa fino bas sve ovo...
ovo mi je prvi i poslednji topik garant |
Sto??????
|
|
|
|
rozalinda Odomaćeni član
|
|
|
pa vive zasto vices nisam htela da te uznemirim,molim te nemoj da se ljutis :suza: :suza: :suza: pa please nemoj da si takav ja hocu da se druzim,ne uzimaj vive to sto je rekla za zlo,mozda je sada malo narvozna pa joj ispalo.i jos jedanput vive nemoj da se ljutis,ja samo hocu da se druzim :suza: :suza: :suza:
edit by miskopisko:
Skretanje sa teme!!!!!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|