www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

3 razloga za cupanje usiju "kumchetu"
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 03, 2006 11:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:suza: :suza: :suza:
Kuda ce vam duša?
Zar biste želeli da izgledam ovako? Sad

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 04, 2006 1:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako zelite da kumche ovako izgleda onda stvarno...pa ljudi gde ce vam dusa???? Sad

vive
*plavušica*
*plavušica*

Godine: 34

Datum registracije: 15 Maj 2005
Mesto: ''....Med javom i med snom...''

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 04, 2006 2:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:hiphip: Kumche,kumche,kumche........ :hiphip:

Ne damo mi bre tebe [-X Wink
Ajde svi koji bi da cupaju kumchetu usi nek se stide....sram vas bilo....c,c,c,c,c.... [-(

Jer kad ljubav zameni krv u žilama,onda ni svi olujni vetrovi,ni sve nedaće ovog života ne mogu uništiti koren duboko zasađen u našim dušama...
*V*I**V*E*

rozalinda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 32

Datum registracije: 21 Jul 2006
Mesto: ko ce to znati...

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 04, 2006 8:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kumche je napisao/la sledeće:
:suza: :suza: :suza:
Kuda ce vam duša?
Zar biste želeli da izgledam ovako? Sad

jaooo kumche jel to prava zivotinja?!Ajde iako si nepodnosljiv postedecu te(opet sam ja veliki ljubitelj zivotinja Laughing Wink )odakle ti ta slika uopste bre!!!!!????

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 04, 2006 8:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Khm, khm, tu sliku sam napravio po tvom sklanjanju prvog avatara. Mr. Green
Trebalo je da bude kuche, ali se pretvorio u zeku, jer je imao toliki strah od mene. 8)
A i ti ces nadrljati ako nastavis. Laughing Laughing Laughing Razz
Imam ja svoje prijatelje oko mene, nisam sam. Wink
A oni su mnogo opasni - gori od mene. Pogledaj samo upise podrske u ovom topic-u..

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

rozalinda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 04, 2006 8:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ovo je neverovatno,on em bunca,em mi ponovo nesto izmedju redova govori!!!!!! Mad to je previse!!!!!!!!!!!!!!ja sam promenila misljenje,i da ti dodje majka tereza licno ja cu da ti iscupam usi,makar zavrsio kao ovaj zekonja a mozda i gore Twisted Evil Mr. Green

vive
*plavušica*
*plavušica*

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 04, 2006 8:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rozalinda Shocked Shocked
Sram te bilo.....tako ti starijem coveku...ju,ju,ju!
Ma sad cu bre u majmunce da te pretvorim :105:
Mala mars u sobu za fight 8)

Jer kad ljubav zameni krv u žilama,onda ni svi olujni vetrovi,ni sve nedaće ovog života ne mogu uništiti koren duboko zasađen u našim dušama...
*V*I**V*E*

rozalinda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 04, 2006 8:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa vive zasto si takva prema meni,ja ne zelim nista lose kumchetu,naravno da ga postujem,zasto vices na mene? Crying or Very sad :suza: :suza: :suza:

vive
*plavušica*
*plavušica*

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 04, 2006 9:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Treba malo da se dozoves pameti!
I nemoj tu da mi cmizdris....dobices ti i batine....mala bezobrazna....kao postuje kumcheta a hoces da izgleda ko onaj bangavi zec....jos si nasla i da me lazes....joj kad te uhvatim!!!!!!! Wink

*V*I**V*E*

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 04, 2006 9:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e pa fino bas sve ovo... Sad
ovo mi je prvi i poslednji topik garant Crying or Very sad

vive
*plavušica*
*plavušica*

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 04, 2006 9:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

please je napisao/la sledeće:
e pa fino bas sve ovo... Sad
ovo mi je prvi i poslednji topik garant Crying or Very sad

Shocked Shocked
Sto??????

*V*I**V*E*

rozalinda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 04, 2006 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa vive zasto vices nisam htela da te uznemirim,molim te nemoj da se ljutis :suza: :suza: :suza: pa please nemoj da si takav ja hocu da se druzim,ne uzimaj vive to sto je rekla za zlo,mozda je sada malo narvozna pa joj ispalo.i jos jedanput vive nemoj da se ljutis,ja samo hocu da se druzim :suza: :suza: :suza:

edit by miskopisko:
Skretanje sa teme!!!!! Evil or Very Mad

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> 3 razloga za cupanje usiju "kumchetu" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon