:: |
Autor |
Poruka |
Stephanie Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 1 Mesto: Bgd
|
|
Da li je moguce da niko nista nije pisao o dobrom starom Yugicu???Ajd,ajde,slike,komentari,preporuke,idemooo...i naravno tuning...
|
|
|
|
|
|
GTI16v Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Okt 2006 Poruke: 10 Mesto: B E O G R A D
|
|
Najbolji tjuning za juga je po meni kad mu stavis papir na kome pise
"Na prodaju".
Salim se,ajde nije ni on toliko los. U principu ako bih sredjivao juga nikad ne bih insistirao na nekim styling spojlerima tj.bodi kitu koji bi ga zaoblio i modernizovao u dizajnerskom smislu. Mislim da dobre felne u kombinaciji sa kvalitetnom farbom i spustenim klirensom mogu jednom jugu da poboljsaju spoljanji look. I naravno stisnuti se ,skupiti pare za novi motor. Izbor motora je solidan...
|
|
|
|
|
|
bojano Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2008 Poruke: 30
|
|
Ljudi potrebna mi mala pomoc ili savet, hocu da zastitim svog yugica od dole pa me zanima vase misljenje sta je bolje PLASTOBIT ILI KATRAN (tektiranje)?
Zna neko nesto o tome ???????????
[Edit by Alexns: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Koliko znam katran se profesionalno vishe i ne koristi. Sushi se, puca i onda zavlachi vlaga ispod, tako da auto pochne da rdja/korozira onda gde ne treba.
Za ovo prvo nisam chuo, ali znam da se trenutno koriste produkti na bazi voska. Poprskaju se na josh solidne delove karoserije. A ako se vec negde pojavila rdja/korozija, onda skoro nishta drugo ne preostaje da se taj deo ispeskari i onda sa nekim produktom koji nije na bazi katrana da se ponovo zashtiti. Samo tako ce biti sve 100% u redu.
Toliko moja iskustva.
|
|
|
|
bojano Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2008 Poruke: 30
|
|
PLASTOBIT ja misli da je to bas nesto kao vosak znam da je sive boje i cu da je kao jako mekan da lako pada sa kola a neki mi pricaju slicnu pricu za katran. Znaci lepo neznam sta da radim. U svakom slucaju Baraba hvala na pomoci.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|