www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nix - Pridji mi polako (promo single)
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Arhiva - Naša MP3 riznica ~
::  

Kako vam se dopada pesma "Pridji mi polako"?
Extra je!
60%
 60%  [ 12 ]
Onako...
40%
 40%  [ 8 ]
Ne svidja mi se uopste!
0%
 0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 20

Autor Poruka
nix89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 8:01 pm    Naslov poruke: Nix - Pridji mi polako (promo single) Na vrh strane Na dno strane

Pre svega, SRECNA SVIMA NOVA GODINA!!! Laughing PUNO ZDRAVLJA, SRECE, LJUBAVI, POSLA (S TIM I PARA), I SVIMA PORUCUJEM DA MANJE PIJU I STO OPREZNIJE VOZE KAKO BI SE SPRECILE TRAGEDIJE KAKVIM SMO SKORO ISPRATILI 2007. GODINU!!! Sad

E, sad...
Primetio sam da kod vas jos uvek nema mog singla pa kao clan ovog foruma resio sam da vam dam link odakle mozete preuzeti pesmu i postaviti je na ovaj sajt. Nix - Pridji mi polako

edit by škorpijica: link uklonjen jer je pesma postavljena kod nas u download sekciji Wink

Ocekujem vase komentare ovde.... A moj forum ce uskoro biti gotov, bicete obavesteni kad proradi pa vas sve unapred tamo pozivam... Very Happy

nix89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 8:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A evo malo podataka o pesmici....

Muzika: Nikola Pajic Nix
Text: Nikola Pajic Nix
Aranzman: Dusan Glisic Duka (uz postovanje moje zamisli!)

Mix i postprodukcija: Djordje Jankovic (Covek zaduzen za mix Cecine 39.2)
Back vocals: Ivana Selakov (Beauty Queens)
Snimano, mixovano i postprodukovano u studiju "Skala" Zemun, oktobar 2007.

P.S. Veliko hvala Mega Mix bandu, jer da njih nije bilo, ova tema verovatno nikada ne bi bila otvorena... Wink

Slavko13
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 04, 2008 9:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Selakova je pevala pratece? Nikad ne bih rekao... A bas ima prepoznatljiv glas... Ja mislio da je Ana Stajdohar pevala... Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Arhiva - Naša MP3 riznica ~ -> Nix - Pridji mi polako (promo single) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon