:: |
Kako vam se dopada pesma "Pridji mi polako"? |
Extra je! |
|
60% |
[ 12 ] |
Onako... |
|
40% |
[ 8 ] |
Ne svidja mi se uopste! |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Ukupno glasova : 20 |
|
Autor |
Poruka |
nix89 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 2

|
|
Pre svega, SRECNA SVIMA NOVA GODINA!!! PUNO ZDRAVLJA, SRECE, LJUBAVI, POSLA (S TIM I PARA), I SVIMA PORUCUJEM DA MANJE PIJU I STO OPREZNIJE VOZE KAKO BI SE SPRECILE TRAGEDIJE KAKVIM SMO SKORO ISPRATILI 2007. GODINU!!!
E, sad...
Primetio sam da kod vas jos uvek nema mog singla pa kao clan ovog foruma resio sam da vam dam link odakle mozete preuzeti pesmu i postaviti je na ovaj sajt. Nix - Pridji mi polako
edit by škorpijica: link uklonjen jer je pesma postavljena kod nas u download sekciji
Ocekujem vase komentare ovde.... A moj forum ce uskoro biti gotov, bicete obavesteni kad proradi pa vas sve unapred tamo pozivam...
|
_________________ nix89 |
|
|
|
 |
nix89 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 2

|
|
A evo malo podataka o pesmici....
Muzika: Nikola Pajic Nix
Text: Nikola Pajic Nix
Aranzman: Dusan Glisic Duka (uz postovanje moje zamisli!)
Mix i postprodukcija: Djordje Jankovic (Covek zaduzen za mix Cecine 39.2)
Back vocals: Ivana Selakov (Beauty Queens)
Snimano, mixovano i postprodukovano u studiju "Skala" Zemun, oktobar 2007.
P.S. Veliko hvala Mega Mix bandu, jer da njih nije bilo, ova tema verovatno nikada ne bi bila otvorena...
|
_________________ nix89 |
|
|
|
 |
Slavko13 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Dec 2007 Poruke: 9

|
|
Selakova je pevala pratece? Nikad ne bih rekao... A bas ima prepoznatljiv glas... Ja mislio da je Ana Stajdohar pevala...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|