www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

MeSCaLiNe nudi...
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Nudim ~
::  
Autor Poruka
MeSCaLiNe
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 18, 2007 8:02 pm    Naslov poruke: MeSCaLiNe nudi... Na vrh strane Na dno strane

1.Alien vs The Cat - Shokata
2.1200 Mics - DNA
3.1200 Mics - Rock in to the Future and high paradise with Mescaline and Acid 4 Nothing (Very BIG Rmx)
4.Astirx - On Fire
5.Barthezz - On the move
6.Bizzare Contact ft. Phanatic - Seven Days
7.Bizzare Contact - Freedom
8.Bizzare Contact - Peaches on the moon
9.Operation Blade - Confusion (New Order)
10.Dino Psaras - Tainted Love Bulletprof
11.Dino Psaras - Perpetual Night Party
12.Dj Spad - Techno Mix ( Munje )
13.GMS - Juice
13.Mokka - Leili (Funky Rmx)
14.Phantoms - Popcorn
15.Scooter - Maria ( I like it loud)
16.Scooter - One (Always Hardcore)
17.Skazi vs Psychotic Micro - Terroryzer
18.Eurythmics - Sweet Dreamz (GMS rmx)
19.Kalwi & Remi - Exploision
20.Wrecked Machines - Enjoy The Silence (Depesche Mode Rmx)

Edit by ~SonicLady~ : preimenovala sam ti temu, ubuduće pripazi malo i pročitaj Pravilnik... hvala

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 18, 2007 9:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo jos fali:

3. Svako ko nudi pjesme, neka ostavi svoj e-mail u prvoj poruci, da ljudi mogu da Vas kontaktiraju.

MeSCaLiNe
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 19, 2007 3:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ali ja sam mislio da ljudi vide moj e-mail,ali nema veze psychodelicbosske@yahoo.com

A da vas pitam,sta ja imam od toga sto cu ja njima prebacivati pesme ? Very Happy

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 19, 2007 3:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

MeSCaLiNe je napisao/la sledeće:
A da vas pitam,sta ja imam od toga sto cu ja njima prebacivati pesme ?

Tebe niko ne tjera da to radis! Sve sto ovdje ucinis, nekome posaljes neku pjesmu, sliku ili bilo sta drugo je licno tvoje dobro djelo....

Napominjem da nisi duzan nikome nista slati ali evo posto si otvorio ovu temu ovdje onda se podrazumjeva da ces rado pomoci i poslati ljudima pjesmu sa tvog spiska ukoliko je traze a nemaju. Wink

Jel' sad jasno? Wink

MeSCaLiNe
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 19, 2007 3:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa dobro nije problem,nerazumem cemu ljutnja ??
lol Nema veze kome god da zatreba neka pesma od ovih sto sam napisao ja cu mu poslati , samo sto ce morati malo duze da ceka,zato sto imam mnogo los upload.
Meni je bas drago da delim muziku sa nekim,a ovo , malopre , pitanje sto sam zadao je cista sala.
pozz

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 19, 2007 4:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

MeSCaLiNe je napisao/la sledeće:
Pa dobro nije problem,nerazumem cemu ljutnja ??

Ne znam gdje si i kako u mom postu primijetio da sam se naljutio....
Confused Confused Confused

Uopce nisam, samo sam ti lijepo odgovorio da znas Wink

MeSCaLiNe
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 19, 2007 6:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro aj nema veze !?!
Wink
Jel ti treba pesmica neka ??

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Nudim ~ -> MeSCaLiNe nudi... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon