:: |
Autor |
Poruka |
MeSCaLiNe Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jun 2007 Poruke: 6
|
|
1.Alien vs The Cat - Shokata
2.1200 Mics - DNA
3.1200 Mics - Rock in to the Future and high paradise with Mescaline and Acid 4 Nothing (Very BIG Rmx)
4.Astirx - On Fire
5.Barthezz - On the move
6.Bizzare Contact ft. Phanatic - Seven Days
7.Bizzare Contact - Freedom
8.Bizzare Contact - Peaches on the moon
9.Operation Blade - Confusion (New Order)
10.Dino Psaras - Tainted Love Bulletprof
11.Dino Psaras - Perpetual Night Party
12.Dj Spad - Techno Mix ( Munje )
13.GMS - Juice
13.Mokka - Leili (Funky Rmx)
14.Phantoms - Popcorn
15.Scooter - Maria ( I like it loud)
16.Scooter - One (Always Hardcore)
17.Skazi vs Psychotic Micro - Terroryzer
18.Eurythmics - Sweet Dreamz (GMS rmx)
19.Kalwi & Remi - Exploision
20.Wrecked Machines - Enjoy The Silence (Depesche Mode Rmx)
Edit by ~SonicLady~ : preimenovala sam ti temu, ubuduće pripazi malo i pročitaj Pravilnik... hvala
|
_________________ So Common Now , Lets so Take Some MeSCaLiNe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
Ovo jos fali:
3. Svako ko nudi pjesme, neka ostavi svoj e-mail u prvoj poruci, da ljudi mogu da Vas kontaktiraju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ali ja sam mislio da ljudi vide moj e-mail,ali nema veze psychodelicbosske@yahoo.com
A da vas pitam,sta ja imam od toga sto cu ja njima prebacivati pesme ?
|
_________________ So Common Now , Lets so Take Some MeSCaLiNe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
MeSCaLiNe je napisao/la sledeće: | A da vas pitam,sta ja imam od toga sto cu ja njima prebacivati pesme ? |
Tebe niko ne tjera da to radis! Sve sto ovdje ucinis, nekome posaljes neku pjesmu, sliku ili bilo sta drugo je licno tvoje dobro djelo....
Napominjem da nisi duzan nikome nista slati ali evo posto si otvorio ovu temu ovdje onda se podrazumjeva da ces rado pomoci i poslati ljudima pjesmu sa tvog spiska ukoliko je traze a nemaju.
Jel' sad jasno?
|
|
|
|
|
|
Pa dobro nije problem,nerazumem cemu ljutnja ??
lol Nema veze kome god da zatreba neka pesma od ovih sto sam napisao ja cu mu poslati , samo sto ce morati malo duze da ceka,zato sto imam mnogo los upload.
Meni je bas drago da delim muziku sa nekim,a ovo , malopre , pitanje sto sam zadao je cista sala.
pozz
|
|
|
|
|
|
|
|
MeSCaLiNe je napisao/la sledeće: | Pa dobro nije problem,nerazumem cemu ljutnja ?? |
Ne znam gdje si i kako u mom postu primijetio da sam se naljutio....
Uopce nisam, samo sam ti lijepo odgovorio da znas
|
|
|
|
|
|
Dobro aj nema veze !?!
Jel ti treba pesmica neka ??
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|