:: |
Autor |
Poruka |
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Treba mi pomoc ,ako neko zna,evo ovako...
Kad upalim komp i posle nekoliko minuta rada, skroz se ukoci i iz njega se cuje cing cing cing ,i skroz ukoci!
I moram da ga skroz ugasim i opet upalim!
A pazi,kad otvorim vrata od terase i razladi sobu on ne uradi to odma neko tek posle pola sata ,i cim zatvorim vrata odma stopira odma.
Nervira me
Dali neko moze da mi pomogne???
Hvala unapred!
Dali neko zna???
Imam maticnu Abit KV7
?????
|
|
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
S obzirom na to sto pises vezano za balkon, vrlo vjerovatno ti je otisao cooler od graficke ili od procesora (sve zavisi koliko ih ima), pa ti hladjenje compa odnosno ovih komponenti nije dovoljno dobro i cim ti poraste temperatura u sobi, on se tako ponasa.
Ista stvar mi se desavala, i comp mi je dugo stajao otvoren, tj kuciste bez onih stranica, uz sto cesce otvoren prozor, sve dok nisam nabavila novi cooler, od tad se nije ugasio ni jednom, niti je zaledio...
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Radi kad otvorish vrata od terase...
Probaj da otvorish i josh vrata i napravish promaju!
Moze da bude problem sa memorijom, ili imash nekoh gadin problema sa hladjenjem nechega.
Pre ce biti ovo drugo, kad vec kazesh da se chuje neshto gadno...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
|
|
|
Hvala
Znaci predlazete cooler???
Da kupim nov cooler????
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
To je najlogicniji potez, osim ako neces da kompjuter stavis u frizider
Mada mozes pre toga da odneses komp kod nekoga ko ima kompresor vazduha i da ga lepo ocistis, posto je kompjuter usisivac za prasinu... i to moze da bude problem... ali ako su cooleri dotrajali, posle ciscenja, radice kao tenk, tako da ces verovatno morati da ih zamenis ali ovo ti je jeftinije i svakako je pozeljno... znaci ciscenje pomocu kompresora na otvorenom prostoru... ne usisivacem jer on ne moze sve lepo da ucisti posto samo uvlaci prasinu i ne moze iz svih delova kucista da je istera kao sto kompresor moze
Probaj pa nam javi sta si uradio...
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
|
|
|
Evo upravo idem da kupim cooler!Javicu vam!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I na rkaju
Nije cooler
Crko mi hard
Hard disk od 180GB
Zamenio sam ga za 80GB
Sad odlicno radi.....
Hehehe
Ko bi kreoa da je HDD???
Hvala svima>.....>>>
Problem resen!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|