:: |
Autor |
Poruka |
princess-93 Odomaćeni član

|
Godine: 32
Datum registracije: 03 Nov 2006 Poruke: 1321 Mesto: princess land

|
|
zahvalite se nekome sa foruma i recite zasta se zahvaljujete.
Hvala svim korisnicima na predivnom druzenju,moderatorima sto su mipuzili priliku da upoznam veoma ljubazne ljude i hvala sto ste stvorili ovaj sajt.desava se da sam tuzna ali ovde mi se uvek popravi raspolozenje.Hvala.
Kumche,tebi bi zelela posebno da se zahvalim.Uvek si mi uskocio u pomoc.Hvala za tvoj trud,za tvoju velikodusnost i strpljenje meni nesto da objasnis.Hvala ti za upozorenje i za dobre savete koje si mi davao.
Puno si mi pomogao i nema reci kojima bi mogla da objasnim koliko sam zahvalna i koliko te postujem.
|
Poslednja prepravka: princess-93 datum Pet Dec 08, 2006 4:51 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Hvala Crnibiser i Alexns koji su imali živaca saslušati me
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
 |
HAMI_LOLIC Odomaćeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara

|
|
hvala svima koji me vole ako ima takih  
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
 |

|

|
|
hami,svi te volimo!
hvala mojim net sekicama sto me trpe.
|
|
|
 |

|

|
|
hvala punoo volim i ja vas.
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
|
|
|
 |

|

|
|
nema na cemu,i hvala tebi sto ti nas volis
|
|
|
 |
maLena_puLa [.montenegrina.]
![<b>[.montenegrina.]</b> <b>[.montenegrina.]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

|
|
hvaLa princess93 sto postoji..hvaLa onim koji em voLe...heh ah da nema takvih
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
|
|
 |

|

|
|
hvala malenoj_puli sto ima 13 godina
|
|
|
 |
maLena_puLa [.montenegrina.]
![<b>[.montenegrina.]</b> <b>[.montenegrina.]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

|
|
hehe hvaLa i tebi an tome i hvaLa onima koju su stvoriLi ovaj sajt
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
|
|
 |

|

|
|
hvala svima iz kafabne,sto su mi dali da pijem vodku
|
|
|
 |

|

|
|
aa to je bio propust ne sme to vise da se radi
hvala svima koji su ikad bili na ovom forumu
|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Hvala Crnibiser i Alexns koji su imali živaca saslušati me  |
Ma nije to nikakav problem uopće hehehe samo da tebi bude dobro
:hitna:
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
|