www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Hvala...
Strana 1, 2, 3 ... 44, 45, 46  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
princess-93
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 32

Datum registracije: 03 Nov 2006
Mesto: princess land

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 1:34 pm    Naslov poruke: Hvala... Na vrh strane Na dno strane

zahvalite se nekome sa foruma i recite zasta se zahvaljujete.

Hvala svim korisnicima na predivnom druzenju,moderatorima sto su mipuzili priliku da upoznam veoma ljubazne ljude i hvala sto ste stvorili ovaj sajt.desava se da sam tuzna ali ovde mi se uvek popravi raspolozenje.Hvala.

Kumche,tebi bi zelela posebno da se zahvalim.Uvek si mi uskocio u pomoc.Hvala za tvoj trud,za tvoju velikodusnost i strpljenje meni nesto da objasnis.Hvala ti za upozorenje i za dobre savete koje si mi davao.
Puno si mi pomogao i nema reci kojima bi mogla da objasnim koliko sam zahvalna i koliko te postujem.

Ovo je zeka.Kopirajte ga u svoj potpis da biste mu pomogli na njegovom putu do svetske dominacije.

BEST BROTHER-trola41!!!!!!

Poslednja prepravka: princess-93 datum Pet Dec 08, 2006 4:51 pm; ukupno izmenjena 1 put

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 2:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Crnibiser i Alexns koji su imali živaca saslušati me Embarassed

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

HAMI_LOLIC
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 12 Sep 2006
Mesto: BGD,Zvezdara

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala svima koji me vole Very Happy ako ima takih Very HappyVery HappyVery Happy

princess-93
Odomaćeni član
Odomaćeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 4:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hami,svi te volimo! Mr. Green
hvala mojim net sekicama sto me trpe. Mr. Green

Ovo je zeka.Kopirajte ga u svoj potpis da biste mu pomogli na njegovom putu do svetske dominacije.

HAMI_LOLIC
Odomaćeni član
Odomaćeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 4:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala punoo volim i ja vas.

princess-93
Odomaćeni član
Odomaćeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 4:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nema na cemu,i hvala tebi sto ti nas volis Mr. Green

maLena_puLa
[.montenegrina.]
<b>[.montenegrina.]</b>

Godine: 31

Datum registracije: 22 Dec 2005
Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 4:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvaLa princess93 sto postoji..hvaLa onim koji em voLe...heh ah da nema takvih

princess-93
Odomaćeni član
Odomaćeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 4:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala malenoj_puli sto ima 13 godina Mr. Green

maLena_puLa
[.montenegrina.]
<b>[.montenegrina.]</b>

Godine: 31

Datum registracije: 22 Dec 2005
Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 4:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hehe hvaLa i tebi an tome i hvaLa onima koju su stvoriLi ovaj sajt

princess-93
Odomaćeni član
Odomaćeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 4:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala svima iz kafabne,sto su mi dali da pijem vodku Laughing

HAMI_LOLIC
Odomaćeni član
Odomaćeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 4:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aa to je bio propust ne sme to vise da se radi Very Happy
hvala svima koji su ikad bili na ovom forumu Very Happy

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 48

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 5:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crno i zlatno je napisao/la sledeće:
Hvala Crnibiser i Alexns koji su imali živaca saslušati me Embarassed

Ma nije to nikakav problem uopće hehehe samo da tebi bude dobro

:hitna:

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Hvala... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 44, 45, 46  sledeća
Strana 1 od 46

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon