www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

I seoske devojke hoce muzeve iz grada
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 31, 2005 1:08 pm    Naslov poruke: I seoske devojke hoce muzeve iz grada Na vrh strane Na dno strane

U 62 sela u opštini Gornji Milanovac živi oko 900 muškaraca koji ne mogu da se ožene jer devojke nisu zainteresovane za poljoprivredu i život na selu, prenosi Beta. Pojedini muškarci više od 30 godina traže devojke i žene koje bi živele na selu sa velikim bogatstvom, ali bez uspeha. Čak i devojke rođene na selu na sve načine pokušavaju da odu i da se udaju u gradu. Najmlađi seoski momci imaju 20 godina, a najstariji su davno u šestoj deceniji. Najviše neženja ima u suvoborskom selu Teočin - oko 70. U selu Gornji Branetići, na obroncima Rajca, oko 50 momaka traži mlade, a u rudničkom selu Dragolj ima ih preko 30. Odbornik u Skupštini opštine u Gornjem Milanovcu Dragan Kamaljević kaže da je sada najveći problem na selu "nedostatak devojaka".

O položaju seoskih momaka najbolje govori primer Branka Petrovića (50) iz sela Brajići na Suvoboru, koji više od dve decenije traži devojku koja bi došla u njegovo bogato i sređeno domaćinstvo. Saputnicu je tražio i u drugim krajevima Srbije i preko nekih beogradskih agencija koje se bave tim poslom, ali ništa. Sada je dao oglas preko nekoliko lokalnih radio-stanica u ovom delu Srbije i svakodnevno dežura pored telefona i gleda u poštansko sanduče. "Žena bi radila samo u kući, gde je sve na dugme i gajila bi decu, želja mi je uvek bila da ih imam što više, pošto imam veliko imanje i svu mehanizaciju", kaže Petrović.

rujni
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 07 Sep 2004

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 31, 2005 1:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

čekaj sekula u čemu je problem- neka mladež srpska ali i hrvatska put pod noge i u Ukrajinu- tamo navodno ima žena- tako se bar kod nas jedno vrijeme govorilo i to poglavito dijelom iz crkve-
pa što onda , žena je žena
možda težene u Srbiji žele seljačiće a ne seljake

pelko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 10 Jun 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 01, 2005 11:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa da devojke se lepe na neko "gradsko" sr**je a nemaju pojma koliko je tesko u "civilizaciji"...
sve hoce nesto posebno ali kada tada ce da postanu starije i ako onda ne uvide sta su propustile to znaci onda su u dusi BiiiiP....
nisam neki konzervativac ali svugde mora da se radi ili kao BiiiiP mozda neka uspe da uhvati jednoga "gradskog" bogatasa....
razmislite dobro sta sam mislio....

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 03, 2005 2:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa znamo sta si mislio....a to da nece da se udaju za seoske mladice nije nista novo...samo sto je sada postalo mnogo masovnije...
od svih devojaka koje znam 7 njih bi se udale za nekog sa sela,5 - svejedno im, i ostale za one iz grada a tih je oko 40 ....
e sad...jedini nacin je da je napumpas i da je vezes za sebe ako je vec takva stvar....
a nisu svi kao onaj cicica koji ima sve na dugme....

sta i ja pricam....

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> I seoske devojke hoce muzeve iz grada Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon