:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ovo mi je jedan od omiljenih repera, otkako sam u Beogradu..Nije poznat kao Edo nam (Edo Maajka), nažalost, ali ima dobre tekstove i cijeli život da postane još bolji.
Da li ga slušate, koje pjesme su Vam omiljene?
(molim članove unaprijed ne ostavljaju postove ovdje tipa ,,ne znam ja ko je taj,,. Hvala).
Reper, Janko Janićijević - Lud, objavio je album prvenac "U ime igre". On je učestvovao sa kristinom Kovač u pravljenju muzike za film "Mi nismo anđeli 2", pa se i dve numere iz ovog filma nalaze na njegovom albumu. U pesmama dotiče socijalne teme, ali i glamur.
„Mc-Beatmaker Janko Janićijević aka LUD aka JJluzuld (JankyG) iz Beograda, Dorćol objavljuje svoj dugopripremani album za Bassivity/Mascom pod nazivom " U Ime Igre", Izdanje će se naći već u prodaji od meseca Marta 2006 godine. Album sadrži razna gostovanja kao što su VIP, Struka, Oneya, Thc, Dada.“ Ja na to kažem- Lud(i) ne budi lud, nego nađi PR-a!. U Ime Igre je album koji, sticajem okolnosti, biva meren i posmatran u kontekstu standarda koje je na scenu postavio, “poslednji od velikih”, Marčelo. Kritičku nivelaciju Ludog znatno olakšava duet Sinak koji je Lud uradio sa Marčelom, a koji lepo pokazuje da Lud možda ima autentičniji flow, ali Marčelo je majstor rime koji efektnijim i relevantnijim opservacijama ume da zaintrigira (ili zasmeje) i one koji “slučajno prolaze” pored njegove muzike
|
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Meni se svidja ono sekoond minoot sat.
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Ee sad "Sekoond, minoot sat"...jeste zvanicno njegova ali nije too samo on, too soo i Struka, Looney, Borko(THC) i Demian...
...Dobra je i "Skupo sr**je" ( mozda cak i najbolja )...
...ma ima on dobrih rima ali ne znam, po meni se *matrica ne slaze uz text* (u vecini sloocajeva) ako me razoomete
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
|
|
,,Sekund,minut,sat,, mu je dobra pjesma ali ima i drugih,još boljih, mada iako sam ja otvorila temu, smatram da je pred ovim dječkom dobra karijera, mora se još više potruditi i biće dobar!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aha...*Skoopo sranj*" sa Gospodom, "Gheeto Riba" ( bash je xtra pesma cepao sam se od smeha pola cooke ), "Janpi" je xtra text ali loshe je smiksano...
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
|
|
Da, ima dobre tjekstove i sve ali kao da...kao da mu još nešto fali, ne znam, dobar je kad repa sa drugima ali ovako ...Mogu izdvojiti pjesmu ,,Imam,, ali i u njoj stalno hvali sebe itd..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hahaha Shta fali ako folish sebe, nema too niceg losheg....Ma kazem ti losha moo je matrica, ne slaze se sa textom i njegovim glasom ako me razoomesh shta ocoo da kazem...Samo treba malo bolje da sve to oopakooje i bice bombonica
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Ludddddd.......ma decko je gotiva skroz.
Svidjaju mi se njgove pesme...dobra mi je stvar Janpi,Uzmi sve...a pesma Gheeto ribar je otkacena skroz!
|
|
|
|
mimy Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 313
|
|
meni je dobra "ubistvo u klubu" ....
al nisam sve preslusala
|
_________________ B & M |
|
|
|
|
Marija... AnGeL_oF_LoVe
|
Datum registracije: 03 Avg 2006 Poruke: 2549
|
|
Takođe, jedan od mojih omiljenih repera..
Inače..pesme su ok..Ja izdvajam -
''Geto riba'', ''Sekund, minut, sat'', ''Sinak'', ''Skupo sr**je'', i ''Ubistvu u klubu'' može da prodje..
I da..Evo nekih njegovih slika..
I ewo ga sa Strukom..
|
|
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Volim ga jako slušati,bila sam jednom ga uživo slušala, ima par dobrih pesmica, Janpi,Uzmi sve,Skupo s****e ( sa Gospodom), naravno Sekund,minut,sat (sa Strukom,Demianom itd) Samo napred,čoveče!
|
|
|
|
|
|
jimmy012 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 20
|
|
Laj,laj sa demijanom(v.i.p) i strukom,blef sa mvp-jem,i narawno nikad neprewazidjena kad tu smo mi sa mvp-jem i strukom....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|