www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Lud
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~
::  
Autor Poruka
Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 9:57 pm    Naslov poruke: Lud Na vrh strane Na dno strane

Ovo mi je jedan od omiljenih repera, otkako sam u Beogradu..Nije poznat kao Edo nam (Edo Maajka), nažalost, ali ima dobre tekstove i cijeli život da postane još bolji.
Da li ga slušate, koje pjesme su Vam omiljene?

(molim članove unaprijed ne ostavljaju postove ovdje tipa ,,ne znam ja ko je taj,,. Hvala). Wink

Reper, Janko Janićijević - Lud, objavio je album prvenac "U ime igre". On je učestvovao sa kristinom Kovač u pravljenju muzike za film "Mi nismo anđeli 2", pa se i dve numere iz ovog filma nalaze na njegovom albumu. U pesmama dotiče socijalne teme, ali i glamur.

„Mc-Beatmaker Janko Janićijević aka LUD aka JJluzuld (JankyG) iz Beograda, Dorćol objavljuje svoj dugopripremani album za Bassivity/Mascom pod nazivom " U Ime Igre", Izdanje će se naći već u prodaji od meseca Marta 2006 godine. Album sadrži razna gostovanja kao što su VIP, Struka, Oneya, Thc, Dada.“ Ja na to kažem- Lud(i) ne budi lud, nego nađi PR-a!. U Ime Igre je album koji, sticajem okolnosti, biva meren i posmatran u kontekstu standarda koje je na scenu postavio, “poslednji od velikih”, Marčelo. Kritičku nivelaciju Ludog znatno olakšava duet Sinak koji je Lud uradio sa Marčelom, a koji lepo pokazuje da Lud možda ima autentičniji flow, ali Marčelo je majstor rime koji efektnijim i relevantnijim opservacijama ume da zaintrigira (ili zasmeje) i one koji “slučajno prolaze” pored njegove muzike

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 16, 2007 10:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se svidja ono sekoond minoot sat. Very Happy

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 16, 2007 10:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ee sad "Sekoond, minoot sat"...jeste zvanicno njegova ali nije too samo on, too soo i Struka, Looney, Borko(THC) i Demian...
...Dobra je i "Skupo sr**je" ( mozda cak i najbolja )...
...ma ima on dobrih rima ali ne znam, po meni se *matrica ne slaze uz text* (u vecini sloocajeva) ako me razoomete Confused

The tears of a clown make the whole world laugh.

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 6:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

,,Sekund,minut,sat,, mu je dobra pjesma ali ima i drugih,još boljih, mada iako sam ja otvorila temu, smatram da je pred ovim dječkom dobra karijera, mora se još više potruditi i biće dobar!

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 6:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Aha...*Skoopo sranj*" sa Gospodom, "Gheeto Riba" ( bash je xtra pesma cepao sam se od smeha pola cooke Mr. Green ), "Janpi" je xtra text ali loshe je smiksano...

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 6:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, ima dobre tjekstove i sve ali kao da...kao da mu još nešto fali, ne znam, dobar je kad repa sa drugima ali ovako ...Mogu izdvojiti pjesmu ,,Imam,, ali i u njoj stalno hvali sebe itd..

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 6:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hahaha Shta fali ako folish sebe, nema too niceg losheg....Ma kazem ti losha moo je matrica, ne slaze se sa textom i njegovim glasom ako me razoomesh shta ocoo da kazem...Samo treba malo bolje da sve to oopakooje i bice bombonica Mr. Green

vive
*plavušica*
*plavušica*

Godine: 34

Datum registracije: 15 Maj 2005
Mesto: ''....Med javom i med snom...''

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 21, 2007 11:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ludddddd.......ma decko je gotiva skroz.
Svidjaju mi se njgove pesme...dobra mi je stvar Janpi,Uzmi sve...a pesma Gheeto ribar je otkacena skroz!

Jer kad ljubav zameni krv u žilama,onda ni svi olujni vetrovi,ni sve nedaće ovog života ne mogu uništiti koren duboko zasađen u našim dušama...
*V*I**V*E*

mimy
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 30 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 01, 2007 11:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je dobra "ubistvo u klubu" ....
al nisam sve preslusala

Marija...
AnGeL_oF_LoVe
AnGeL_oF_LoVe

Datum registracije: 03 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 03, 2007 3:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Takođe, jedan od mojih omiljenih repera..
Inače..pesme su ok..Ja izdvajam -
''Geto riba'', ''Sekund, minut, sat'', ''Sinak'', ''Skupo sr**je'', i ''Ubistvu u klubu'' može da prodje..
I da..Evo nekih njegovih slika.. Arrow

I ewo ga sa Strukom..

***Srna***
Chilly
Chilly

Datum registracije: 09 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 03, 2007 5:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim ga jako slušati,bila sam jednom ga uživo slušala, ima par dobrih pesmica, Janpi,Uzmi sve,Skupo s****e ( sa Gospodom), naravno Sekund,minut,sat (sa Strukom,Demianom itd) Samo napred,čoveče!

jimmy012
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 03 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 20, 2008 1:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laj,laj sa demijanom(v.i.p) i strukom,blef sa mvp-jem,i narawno nikad neprewazidjena kad tu smo mi sa mvp-jem i strukom....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~ -> Lud Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon