:: |
Koja grupa je po vama najbolja? |
Funky G |
|
50% |
[ 33 ] |
Djogani Fantastiko |
|
43% |
[ 28 ] |
Trik Fx |
|
6% |
[ 4 ] |
|
Ukupno glasova : 65 |
|
Autor |
Poruka |
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Koja je po vama najbolja grupa od ove tri?
Spojio sam ove tri grupe, jer smatram da sve tri stvaraju istu (slicnu) vrstu muzike, i imaju istu formu, musko-zensko. Koje su vam najbolje pesme, albumi, spotovi...?
|
|
|
|
|
|
generalni Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Dec 2005 Poruke: 243 Mesto: Rotterdam
|
|
kad moram da biram ... onda dajem glas za Funky G.
za Trik FX samo glasam za pjesme
na tebi je (sve crno ili belo)
treca sreca
Dogani ne volim, nit sam slusao njihove pjesme, nit cu slusati jer mi se ne dopadaju.
Funky G rocks
|
|
|
|
|
|
Tajci_15 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 178 Mesto: tamo gde zvezde padaju,gde tiha muzika svira,gde snovi postaju java,tamo gde je ON
|
|
Funky G i Djogani.Trik FX nemaju nesto lepe pesme uvek sve nesto bezveze.od Funky G-a mi se svidjaju starije pesme kao :gromovi,za moj bol,tebi .
a od Djoganija : cekaj me kod kolima,jagode sa slagom,sama,dok ja ljubim,panika,200 sa 150
|
_________________ NoCas zVezDe PadaCe jedNa od njIh naSa je jeDnA nOsi utEhu kO u Snu vOleLa biH da si Tu |
|
|
|
|
Markky Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 568
|
|
Djogani
Ne znam zasto ali mi od pomenute tri pevacice najvise prija Vesna.
|
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Evo da se i ja izjazsnim, ja sam glas dao za Funky G, nekako od ovo troje su mi oni uvek imali dobre pesme, a i prvi su poceli da prave ovu vrstu muzike (1994)
Najjace pesme su im Samo u snu, Tvoja ljubav, Supersonican je ritam...
Od Djoganija su mi najbolje Idemo na mars, Da to je to, Skaci...
A od Trik Fx Trazi sebi slicnu, spasi me...
|
|
|
|
|
|
Donatella NiNja MaCa
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Nov 2004 Poruke: 3017 Mesto: rajvoSa
|
|
Po meni Funky G....
|
_________________ I sent my soul through the invisible,
Some letter of that after-life to spell;
And by and by my soul returned to me,
And answered, I myself am Heaven and Hell. |
|
|
|
|
rimidalv Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Nov 2005 Poruke: 115
|
|
pa Funky G i Djogani su stare grupe dok se FX pojavio relativno skoro, ipak posto moram da glasam za jednu to je onda Funky G , nekako su mi bolje njihove pesme
|
|
|
|
|
|
Summer Girl Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Dec 2005 Poruke: 2353 Mesto: Beograd
|
|
Na prvo mesto stavila bih grupu Djogani. Rado ih slusam,i ovaj poslednji album mi se najvise svidja. Na drugom mestu Funky G,a Trik Fx ne slusam uopste. Tako da ... Moj glas ide za grupu Djogani!
|
_________________ Hey.. I like it like this,I like it like that... |
|
|
|
|
lookitj Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Jun 2005 Poruke: 263
|
|
Glasah za Djogani, jer mnogo gotivim Vesnu, ali sam se ozbiljno dvoumio izmedju nje i Anabele, posto sam odusevljen poslednjim albumom Funky G-ja. Trik FX je mogao mnogo bolje da prodje da su umeli da se snadju, licno mi je Natalija jako simpaticna, no dobro... I da, za @rimidalva, Trik FX se pojavio cini mi se jos 1997. ili 98, kada je u sastavu bila i ona crnka koja je posle izdala jedan solo album, Ena se zove, tako da to nije bas toliko skoro, iako jeste posle nastanka druge dve grupe, sto ej bilo negde 1994...
|
|
|
|
|
|
DeeJayIvan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Jan 2005 Poruke: 156
|
|
@lekicb
Prvo ispravka prvi je poceo da radi Djogani! On je i napravio revoluciju u dance muzici 90tih, cak je izasao na strano trziste u ono vreme sa pesmom Ritam ljubavi! Ipak on diktira tempo, ako on uradi brz album to uradi i Funky G, ako on ubaci turcizam u pesmu opet isto eto ga i Funky G. Prva pesma od Funky G-ja je Dance je uvek u fazonu obrada od Massive Atacka! Sto se tice Trick FX oni su nastali jos 96, ali je to bila plesna grupa koja je samo zahveljujuci Djoletu i izdala prvi album! Znaci glasao sam za Djoganija!!!
|
|
|
|
|
|
peca1989 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 26 Jan 2005 Poruke: 199 Mesto: ***SRBIJA***
|
|
trik fx je na poslednjem mestu, a od ovo dvoje ne mogu bas da se odlucim!
|
|
|
|
|
|
yuoiuysdh Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Okt 2005 Poruke: 68
|
|
sve 3 grupe volim na poseban nacin.
al bih rekao funky g.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|