www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Funky G vs. Djogani Fantastiko vs. Trik Fx
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~
::  

Koja grupa je po vama najbolja?
Funky G
50%
 50%  [ 33 ]
Djogani Fantastiko
43%
 43%  [ 28 ]
Trik Fx
6%
 6%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 65

Autor Poruka
Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 10, 2006 6:42 pm    Naslov poruke: Funky G vs. Djogani Fantastiko vs. Trik Fx Na vrh strane Na dno strane

Koja je po vama najbolja grupa od ove tri?
Spojio sam ove tri grupe, jer smatram da sve tri stvaraju istu (slicnu) vrstu muzike, i imaju istu formu, musko-zensko. Koje su vam najbolje pesme, albumi, spotovi...?

generalni
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 26 Dec 2005
Mesto: Rotterdam

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 11, 2006 4:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad moram da biram ... onda dajem glas za Funky G.

za Trik FX samo glasam za pjesme

na tebi je (sve crno ili belo)
treca sreca

Dogani ne volim, nit sam slusao njihove pjesme, nit cu slusati jer mi se ne dopadaju.

Funky G rocks

Tajci_15
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 28 Okt 2005
Mesto: tamo gde zvezde padaju,gde tiha muzika svira,gde snovi postaju java,tamo gde je ON

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 11, 2006 7:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Funky G i Djogani.Trik FX nemaju nesto lepe pesme uvek sve nesto bezveze.od Funky G-a mi se svidjaju starije pesme kao :gromovi,za moj bol,tebi .
a od Djoganija : cekaj me kod kolima,jagode sa slagom,sama,dok ja ljubim,panika,200 sa 150

Markky
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 22 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 12, 2006 3:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Djogani

Ne znam zasto ali mi od pomenute tri pevacice najvise prija Vesna.

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 12, 2006 5:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo da se i ja izjazsnim, ja sam glas dao za Funky G, nekako od ovo troje su mi oni uvek imali dobre pesme, a i prvi su poceli da prave ovu vrstu muzike (1994)
Najjace pesme su im Samo u snu, Tvoja ljubav, Supersonican je ritam...
Od Djoganija su mi najbolje Idemo na mars, Da to je to, Skaci...
A od Trik Fx Trazi sebi slicnu, spasi me...

Donatella
NiNja MaCa
NiNja MaCa

Godine: 39

Datum registracije: 29 Nov 2004
Mesto: rajvoSa

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 12, 2006 8:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Po meni Funky G....

And answered, I myself am Heaven and Hell.

rimidalv
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Nov 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 12, 2006 9:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa Funky G i Djogani su stare grupe dok se FX pojavio relativno skoro, ipak posto moram da glasam za jednu to je onda Funky G , nekako su mi bolje njihove pesme

Summer Girl
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 16 Dec 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 12, 2006 10:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na prvo mesto stavila bih grupu Djogani. Rado ih slusam,i ovaj poslednji album mi se najvise svidja. Na drugom mestu Funky G,a Trik Fx ne slusam uopste. Tako da ... Moj glas ide za grupu Djogani!

lookitj
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 29 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 13, 2006 12:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Glasah za Djogani, jer mnogo gotivim Vesnu, ali sam se ozbiljno dvoumio izmedju nje i Anabele, posto sam odusevljen poslednjim albumom Funky G-ja. Trik FX je mogao mnogo bolje da prodje da su umeli da se snadju, licno mi je Natalija jako simpaticna, no dobro... I da, za @rimidalva, Trik FX se pojavio cini mi se jos 1997. ili 98, kada je u sastavu bila i ona crnka koja je posle izdala jedan solo album, Ena se zove, tako da to nije bas toliko skoro, iako jeste posle nastanka druge dve grupe, sto ej bilo negde 1994...

DeeJayIvan
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 06 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 13, 2006 3:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@lekicb
Prvo ispravka prvi je poceo da radi Djogani! On je i napravio revoluciju u dance muzici 90tih, cak je izasao na strano trziste u ono vreme sa pesmom Ritam ljubavi! Ipak on diktira tempo, ako on uradi brz album to uradi i Funky G, ako on ubaci turcizam u pesmu opet isto eto ga i Funky G. Prva pesma od Funky G-ja je Dance je uvek u fazonu obrada od Massive Atacka! Sto se tice Trick FX oni su nastali jos 96, ali je to bila plesna grupa koja je samo zahveljujuci Djoletu i izdala prvi album! Znaci glasao sam za Djoganija!!!

peca1989
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 26 Jan 2005
Mesto: ***SRBIJA***

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 13, 2006 4:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

trik fx je na poslednjem mestu, a od ovo dvoje ne mogu bas da se odlucim!

yuoiuysdh
Upozorenja: 2 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Okt 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 14, 2006 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve 3 grupe volim na poseban nacin.

al bih rekao funky g.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~ -> Funky G vs. Djogani Fantastiko vs. Trik Fx Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 1 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon