www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Veza sa mladjim muskarcem
Strana 1, 2, 3 ... 19, 20, 21  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
zina1975
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Dec 2005

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 29, 2005 12:39 pm    Naslov poruke: Mladji muskarac... Na vrh strane Na dno strane

Treba li muskarac uvek da je stariji od zene?
Ili vam je moto: sto mladje to sladje Wink

milica2006
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Mesto: BG

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 29, 2005 1:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To pravilo,da muskarac bude stariji od zene,je vrlo glupo.
Godine uopste nisu bitne.
Ali,licno smatram da mladjeg muskarca treba imati samo kao svalera.

zina1975
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 29, 2005 1:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se potpuno Milice, jer mislim da muskarci tek kada su stariji umeu da razmisljaju malo zrelije o zivotu, a za avanturu Wink

Napast_NS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 29 Dec 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 29, 2005 1:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

izvinite sto upadam u zenski deo,ali ja mislim da su bolji mladji:))oni su pravi za avanuru!nego, niste u pravu da su starije osobe zreliji,ima dosta mladjih izuzetaka koji su u potpunosti zreli!

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 29, 2005 1:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

godine nisu važne..važno je samo ono što vaše srce osjeća prema toj osobi

ništa nije važno ako srce jače lupa u prisustvu te osobe

Mivanja
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 13 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 29, 2005 1:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljubav ne zna za godine...Tu uopšte nema pravila.
Ali,radije stariji(ali ne mnogo),nego mlađi...

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 29, 2005 1:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da su bitne godine! Naravno da je bitno, kolika je razlika u godinama! Rolling Eyes Naravno da je problem, ako postoji generacijski jaz! Po mom misljenju, za brak i ozbiljnu vezu-mora da bude malo stariji, jer su zene i onako zrelije od muskaraca svojih godina! Za neku sex-kominaciju (kada je zena u zrelim godinama, znaci negde 35-45, onda moze da dodje i piletina 10 ili 15 godina mladja, u obzir). Drugacije-drzi se onoga sto ti prirodno po meri! Wink

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 30, 2005 1:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja ipak volim starije muskarce... ipak su oni iskusniji i pre svega ZNAJU (oprostite na velim slovima ali ovo sam morala da naglasim) sta zele...

igor-bp
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Jun 2005
Mesto: VOJVODINA

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 30, 2005 7:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je glupo da muskarac mora biti stariji. Meni se u poslednje vreme svidjaju starije devojke (godinu-dve a ne neke babe). Sta je tu lose?

LELICA17
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 29 Dec 2005
Mesto: Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 30, 2005 12:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj je moto uvijek bio stariji dečko 1-2-3 godine od mene -SAVRŠENSTVO dok ovog ljeta nisam zavrišila sa dečkom koji je od mene bio malađi 3 godine....i teško se bilo priviknuti na to ,al mogu priznati da mi je on bio jedan od najboljih...super je i obožavala sam ga.....tak da u mome životu više pravila nema ...u gledi toga

amela2hot
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 25 Mar 2005
Mesto: Skoplje

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 01, 2006 11:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto se tice mene, ja volim kad je muskarac stariji min. 5 godina od mene...ali ono sto je najvise bitno je to da je sazreo, a ne neko deriste koje se lozi na manekenke iz casopisa...

sestrep
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 19 Jul 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 02, 2006 1:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da kad muskarac sazri uopste godine nisu bitne.Mladji muskarac mi nimalo ne smeta ako se nalazimo na istim talasnim duzinama.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Veza sa mladjim muskarcem Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 19, 20, 21  sledeća
Strana 1 od 21

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon