:: |
Autor |
Poruka |
zina1975 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Dec 2005 Poruke: 24
|
|
Treba li muskarac uvek da je stariji od zene?
Ili vam je moto: sto mladje to sladje
|
|
|
|
|
|
milica2006 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 27 Dec 2005 Poruke: 18 Mesto: BG
|
|
To pravilo,da muskarac bude stariji od zene,je vrlo glupo.
Godine uopste nisu bitne.
Ali,licno smatram da mladjeg muskarca treba imati samo kao svalera.
|
|
|
|
|
|
zina1975 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Dec 2005 Poruke: 24
|
|
Slazem se potpuno Milice, jer mislim da muskarci tek kada su stariji umeu da razmisljaju malo zrelije o zivotu, a za avanturu
|
|
|
|
|
|
Napast_NS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 8 Mesto: Novi Sad
|
|
izvinite sto upadam u zenski deo,ali ja mislim da su bolji mladji:))oni su pravi za avanuru!nego, niste u pravu da su starije osobe zreliji,ima dosta mladjih izuzetaka koji su u potpunosti zreli!
|
_________________ ... |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
godine nisu važne..važno je samo ono što vaše srce osjeća prema toj osobi
ništa nije važno ako srce jače lupa u prisustvu te osobe
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Mivanja Odomaćeni član
|
Datum registracije: 13 Avg 2005 Poruke: 1059
|
|
Ljubav ne zna za godine...Tu uopšte nema pravila.
Ali,radije stariji(ali ne mnogo),nego mlađi...
|
_________________ Nocas nisam spavala a jutro vec je tu,od kad je ljubav stradala i ptice strajkuju
sad nije vreme za pitanja ko je pogresio,sad samo jedan zagrljaj sve to bi resio.. |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Naravno da su bitne godine! Naravno da je bitno, kolika je razlika u godinama! Naravno da je problem, ako postoji generacijski jaz! Po mom misljenju, za brak i ozbiljnu vezu-mora da bude malo stariji, jer su zene i onako zrelije od muskaraca svojih godina! Za neku sex-kominaciju (kada je zena u zrelim godinama, znaci negde 35-45, onda moze da dodje i piletina 10 ili 15 godina mladja, u obzir). Drugacije-drzi se onoga sto ti prirodno po meri!
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
ja ipak volim starije muskarce... ipak su oni iskusniji i pre svega ZNAJU (oprostite na velim slovima ali ovo sam morala da naglasim) sta zele...
|
|
|
|
|
|
igor-bp Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 141 Mesto: VOJVODINA
|
|
Meni je glupo da muskarac mora biti stariji. Meni se u poslednje vreme svidjaju starije devojke (godinu-dve a ne neke babe). Sta je tu lose?
|
|
|
|
|
|
LELICA17 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 249 Mesto: Osijek
|
|
Moj je moto uvijek bio stariji dečko 1-2-3 godine od mene -SAVRŠENSTVO dok ovog ljeta nisam zavrišila sa dečkom koji je od mene bio malađi 3 godine....i teško se bilo priviknuti na to ,al mogu priznati da mi je on bio jedan od najboljih...super je i obožavala sam ga.....tak da u mome životu više pravila nema ...u gledi toga
|
_________________ KISS MEEEEEEEE |
|
|
|
|
amela2hot Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 171 Mesto: Skoplje
|
|
Sto se tice mene, ja volim kad je muskarac stariji min. 5 godina od mene...ali ono sto je najvise bitno je to da je sazreo, a ne neko deriste koje se lozi na manekenke iz casopisa...
|
_________________ You can have a friend only if you be one... |
|
|
|
|
sestrep Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 248 Mesto: beograd
|
|
Mislim da kad muskarac sazri uopste godine nisu bitne.Mladji muskarac mi nimalo ne smeta ako se nalazimo na istim talasnim duzinama.
|
_________________ zivot je lep |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|