:: |
Autor |
Poruka |
romeomarkovic Otrov za cure
![Otrov za cure Otrov za cure](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/97676280844dd1068a828b.jpg) |
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055
![bosnia_herzegovina.gif](images/flags/bosnia_herzegovina.gif)
|
|
Evo bas sad se muvam sa jednom devojkom, lepotica a i kao osobe se slazemo ali... Uvek postoji ono ALI, zar ne? Stvar je u tome sto je ona jedno 10 cm visa od mene! Zna li neko kako to funkcionise???
Moze li to da uspe?
|
|
![](templates/subDomaci/images/spacer.gif) |
Reponja Upućeni član
![Upućeni član Upućeni član](/images/ranks/rankb1_2.gif)
![](images/avatars/183110821442fe6ccec0e28.jpg) |
Godine: 39
Datum registracije: 13 Avg 2005 Poruke: 335 Mesto: Novi Sad
![serbia.gif](images/flags/serbia.gif)
|
|
S obzirom da sam visok 195/6, mislim da devojke vise od mene mogu da budu jedino tipa "rode" ili "kobile". A ja ne gotivim ni jedne ni druge.
|
_________________ Milo moje, mimo tvoje volje
sve nas ceka pet asova ka dolje! |
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
![Odomaćeni član Odomaćeni član](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/1894916230450f1c3e5412c.jpg) |
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
![blank.gif](images/flags/blank.gif)
|
|
Naravno da moze da uspe zasto ne bi moglo? Ja sam malo visa od decka pa sta super nam je. Slazemo se u svemu i svacemu zar bi nam ta visina bila problem? Daj nebudi smesan covece uzivaj u vezi
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
XwarTep Odomaćeni član
![](http://img85.imageshack.us/img85/4678/przypdevilinside4bw.jpg) |
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 1338 Mesto: SaRaJevoo
|
|
jos nisam bio sa visom curom...al mi je neobicno kad vidim visociju od sebe...naravno visociju bez visoke pete
|
_________________ _-_-_-BORIS-_-_-_
Pazi s kime spavas... |
|
|
|
|
|
ksantipa je napisao/la sledeće: | Naravno da moze da uspe zasto ne bi moglo? Ja sam malo visa od decka pa sta super nam je. Slazemo se u svemu i svacemu zar bi nam ta visina bila problem? Daj nebudi smesan covece uzivaj u vezi ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
Koliko si ga to visa? Mislim sta da radim kada treba da se poljubimo? Da se propnem? I meni to bas i ne smeta ali mislim da smeta njoj...
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
![~Dream-Maker~ ~Dream-Maker~](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/gallery/Korisnicki/031210flyingcow2.gif) |
Godine: 39
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
![neth_antilles.gif](images/flags/neth_antilles.gif)
|
|
Meni se svidjala jedna devojka i bila je visa od mene par cm ali tu nije bilo nikakvih problema...ako se kapiras sa devojkom dobro onda nema problema.Posmatraj je kao da ste iste visine i neces imati problema
|
|
|
|
|
|
|
miskopisko je napisao/la sledeće: | Meni se svidjala jedna devojka i bila je visa od mene par cm ali tu nije bilo nikakvih problema...ako se kapiras sa devojkom dobro onda nema problema.Posmatraj je kao da ste iste visine i neces imati problema |
Tebe je visa par cm, ali mene jedno 10-ak... Mislim, kako ja njoj da dohvatim usne??????????? A i kazem vam meni to toliko i ne smeta, nego mislim da njoj smeta! Mislim vec smo fakticki prosli sve one faze prilikom muvanja, upoznavanje, prica, ja cujem od drugarica da sam joj se BAS svidio medjutim nedostaje nesto... Da se sportski izrazim, nedostaje ZAVRSNO DODAVANJE...
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
![](images/avatars/162382349345e4a3eb87cf2.jpg) |
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Decko - opusti se!
Neces vec sada da upropastis potencijalnu vezu, samo zbog tih 'famoznih' 10 cm.
Jedina frka moze biti, sto ce cura prestati da nosi stikle (makar kada izlazite zajedno)...drugog problema nema.
Pupak na pupak - a krajevi di zavrse
Uzivajte.
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
![](images/avatars/18192558174448afb87af17.jpg) |
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
![montenegro.gif](images/flags/montenegro.gif)
|
|
Opusti se i ne sjekiraj se. 10 cm nije nista....sto ces da uradis kad odete u grad, a ona nosi stikle???
Mala sala.......ne sjekiraj se oko toga. Kad se fino slazete ne vidim zbog cega bi ti to bio problem. A po opisu vidim da joj nista ne fali, da je ljepotica....Uzivajte dok mozete. Zivot je kratak za centimetre.
He dok ja ovo pisem slucajno primjetim da Eliot isto spomenu stikle
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
![](images/avatars/1894916230450f1c3e5412c.jpg) |
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
romeomarkovic je napisao/la sledeće: | ksantipa je napisao/la sledeće: | Naravno da moze da uspe zasto ne bi moglo? Ja sam malo visa od decka pa sta super nam je. Slazemo se u svemu i svacemu zar bi nam ta visina bila problem? Daj nebudi smesan covece uzivaj u vezi ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
Koliko si ga to visa? Mislim sta da radim kada treba da se poljubimo? Da se propnem? I meni to bas i ne smeta ali mislim da smeta njoj... ![Crying or Very sad](images/smiles/icon_cry.gif) |
Haha, nemoj se brinuti o tome kad je trebas poljubiti to dogje sasvim spontano da ona navali glavu. Mi nismo bas i neka razlika kad sam u patike ali posto naprosto obozavam moje stikle uvek sam visa od njega cak i za vise od 10-15 sm. A o onme sto mislis da njoj smeta, da bi joj smetalo ne bi bila sa tobom. Moj savet ti je nemoj se opterecivati sa time sto je ona visa od tebe. U svakidasnjicu to uopste i nije marljivo. Da nisam procitala tvoj "problem" ne bi se ni setila da sam visa od decka.
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
|
Bajadk je napisao/la sledeće: | Opusti se i ne sjekiraj se. 10 cm nije nista....sto ces da uradis kad odete u grad, a ona nosi stikle???
Mala sala.......ne sjekiraj se oko toga. Kad se fino slazete ne vidim zbog cega bi ti to bio problem. A po opisu vidim da joj nista ne fali, da je ljepotica....Uzivajte dok mozete. Zivot je kratak za centimetre.
He dok ja ovo pisem slucajno primjetim da Eliot isto spomenu stikle ![Embarassed](images/smiles/icon_redface.gif) |
Hvala ti sto me TAKO ohrabrujes...
|
|
|
|
Bajadk je napisao/la sledeće: | Opusti se i ne sjekiraj se. 10 cm nije nista....sto ces da uradis kad odete u grad, a ona nosi stikle???
He dok ja ovo pisem slucajno primjetim da Eliot isto spomenu stikle ![Embarassed](images/smiles/icon_redface.gif) |
Hvala ti sto me TAKO ohrabrujes...
ksantipa je napisao/la sledeće: | romeomarkovic je napisao/la sledeće: | ksantipa je napisao/la sledeće: | Naravno da moze da uspe zasto ne bi moglo? Ja sam malo visa od decka pa sta super nam je. Slazemo se u svemu i svacemu zar bi nam ta visina bila problem? Daj nebudi smesan covece uzivaj u vezi ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
Koliko si ga to visa? Mislim sta da radim kada treba da se poljubimo? Da se propnem? I meni to bas i ne smeta ali mislim da smeta njoj... ![Crying or Very sad](images/smiles/icon_cry.gif) |
Haha, nemoj se brinuti o tome kad je trebas poljubiti to dogje sasvim spontano da ona navali glavu. Mi nismo bas i neka razlika kad sam u patike ali posto naprosto obozavam moje stikle uvek sam visa od njega cak i za vise od 10-15 sm. A o onme sto mislis da njoj smeta, da bi joj smetalo ne bi bila sa tobom. Moj savet ti je nemoj se opterecivati sa time sto je ona visa od tebe. U svakidasnjicu to uopste i nije marljivo. Da nisam procitala tvoj "problem" ne bi se ni setila da sam visa od decka. ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
Ne razumes ti mene, ona nije sa mnom, vec mi trebamo tek da budemo zajedno... Samo sto se ona predomislja zbog visine! Kaze njenim drugovima (koji su u isto vreme i moji drugovi), SUPER momak, samo sto je nizak! Tj. ona je visoka... A oni odmah dobacuju - neka on nosi stikle...
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|