www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sta mislite o curama koje su vise od vas??
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

Godine: 36

Datum registracije: 31 Maj 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 01, 2006 12:18 am    Naslov poruke: Sta mislite o curama koje su vise od vas?? Na vrh strane Na dno strane

Evo bas sad se muvam sa jednom devojkom, lepotica a i kao osobe se slazemo ali... Uvek postoji ono ALI, zar ne? Smile Stvar je u tome sto je ona jedno 10 cm visa od mene! Embarassed Zna li neko kako to funkcionise???
Moze li to da uspe?

Reponja
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 13 Avg 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 02, 2006 4:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

S obzirom da sam visok 195/6, mislim da devojke vise od mene mogu da budu jedino tipa "rode" ili "kobile". A ja ne gotivim ni jedne ni druge.

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 02, 2006 4:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da moze da uspe zasto ne bi moglo? Ja sam malo visa od decka pa sta super nam je. Slazemo se u svemu i svacemu zar bi nam ta visina bila problem? Daj nebudi smesan covece uzivaj u vezi Wink

XwarTep
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 10 Mar 2006
Mesto: SaRaJevoo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 02, 2006 4:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jos nisam bio sa visom curom...al mi je neobicno kad vidim visociju od sebe...naravno visociju bez visoke pete Smile

Pazi s kime spavas...

romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 02, 2006 7:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ksantipa je napisao/la sledeće:
Naravno da moze da uspe zasto ne bi moglo? Ja sam malo visa od decka pa sta super nam je. Slazemo se u svemu i svacemu zar bi nam ta visina bila problem? Daj nebudi smesan covece uzivaj u vezi Wink

Koliko si ga to visa? Mislim sta da radim kada treba da se poljubimo? Da se propnem? Smile I meni to bas i ne smeta ali mislim da smeta njoj... Crying or Very sad

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 02, 2006 7:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se svidjala jedna devojka i bila je visa od mene par cm ali tu nije bilo nikakvih problema...ako se kapiras sa devojkom dobro onda nema problema.Posmatraj je kao da ste iste visine i neces imati problema

romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 02, 2006 8:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

miskopisko je napisao/la sledeće:
Meni se svidjala jedna devojka i bila je visa od mene par cm ali tu nije bilo nikakvih problema...ako se kapiras sa devojkom dobro onda nema problema.Posmatraj je kao da ste iste visine i neces imati problema

Tebe je visa par cm, ali mene jedno 10-ak... Crying or Very sad Mislim, kako ja njoj da dohvatim usne??????????? Question Question Question Question Question A i kazem vam meni to toliko i ne smeta, nego mislim da njoj smeta! Exclamation Mislim vec smo fakticki prosli sve one faze prilikom muvanja, upoznavanje, prica, ja cujem od drugarica da sam joj se BAS svidio medjutim nedostaje nesto... Da se sportski izrazim, nedostaje ZAVRSNO DODAVANJE... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 02, 2006 10:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Decko - opusti se!
Neces vec sada da upropastis potencijalnu vezu, samo zbog tih 'famoznih' 10 cm.
Jedina frka moze biti, sto ce cura prestati da nosi stikle (makar kada izlazite zajedno)...drugog problema nema.

Pupak na pupak - a krajevi di zavrse

Mr. Green

Uzivajte.

Bajadk
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 50

Datum registracije: 08 Mar 2004
Mesto: Podgorica - Danmark

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 02, 2006 10:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Opusti se i ne sjekiraj se. 10 cm nije nista....sto ces da uradis kad odete u grad, a ona nosi stikle??? Wink
Mala sala.......ne sjekiraj se oko toga. Kad se fino slazete ne vidim zbog cega bi ti to bio problem. A po opisu vidim da joj nista ne fali, da je ljepotica....Uzivajte dok mozete. Zivot je kratak za centimetre.

He dok ja ovo pisem slucajno primjetim da Eliot isto spomenu stikle Embarassed

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 03, 2006 12:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

romeomarkovic je napisao/la sledeće:

Koliko si ga to visa? Mislim sta da radim kada treba da se poljubimo? Da se propnem? Smile I meni to bas i ne smeta ali mislim da smeta njoj... Crying or Very sad

Haha, nemoj se brinuti o tome kad je trebas poljubiti to dogje sasvim spontano da ona navali glavu. Mi nismo bas i neka razlika kad sam u patike ali posto naprosto obozavam moje stikle uvek sam visa od njega cak i za vise od 10-15 sm. A o onme sto mislis da njoj smeta, da bi joj smetalo ne bi bila sa tobom. Moj savet ti je nemoj se opterecivati sa time sto je ona visa od tebe. U svakidasnjicu to uopste i nije marljivo. Da nisam procitala tvoj "problem" ne bi se ni setila da sam visa od decka. Wink

romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 03, 2006 12:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bajadk je napisao/la sledeće:
Opusti se i ne sjekiraj se. 10 cm nije nista....sto ces da uradis kad odete u grad, a ona nosi stikle??? Wink
Mala sala.......ne sjekiraj se oko toga. Kad se fino slazete ne vidim zbog cega bi ti to bio problem. A po opisu vidim da joj nista ne fali, da je ljepotica....Uzivajte dok mozete. Zivot je kratak za centimetre.

Hvala ti sto me TAKO ohrabrujes... Shocked Smile

romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 03, 2006 12:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bajadk je napisao/la sledeće:

Hvala ti sto me TAKO ohrabrujes... Shocked Smile

romeomarkovic je napisao/la sledeće:

Haha, nemoj se brinuti o tome kad je trebas poljubiti to dogje sasvim spontano da ona navali glavu. Mi nismo bas i neka razlika kad sam u patike ali posto naprosto obozavam moje stikle uvek sam visa od njega cak i za vise od 10-15 sm. A o onme sto mislis da njoj smeta, da bi joj smetalo ne bi bila sa tobom. Moj savet ti je nemoj se opterecivati sa time sto je ona visa od tebe. U svakidasnjicu to uopste i nije marljivo. Da nisam procitala tvoj "problem" ne bi se ni setila da sam visa od decka. Wink

Ne razumes ti mene, ona nije sa mnom, vec mi trebamo tek da budemo zajedno... Samo sto se ona predomislja zbog visine! Crying or Very sad Kaze njenim drugovima (koji su u isto vreme i moji drugovi), SUPER momak, samo sto je nizak! Tj. ona je visoka... A oni odmah dobacuju - neka on nosi stikle... Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Sta mislite o curama koje su vise od vas?? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 1 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon