www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Uzeli "Sveti Partizan" za krsnu slavu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 14 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 01, 2004 6:11 pm    Naslov poruke: Uzeli "Sveti Partizan" za krsnu slavu Na vrh strane Na dno strane

Veliku ljubav prema sportskom klubu "Partizan", četvoročlana porodica Nebojše Đikića iz Leskovca pretvorila je u krsnu slavu, koju slavi na tradicionalan srpski način svakog 4. oktobra, na dan osnivanja tog sportskog društva. Đikići su se na ovaj korak, kao strastveni navijači crno-belih, odlučili pre 15 godina, a slavu su nazvali "Sveti Partizan". "Ideja je bila moja, a supruga Snežana je odmah prihvatila. Slavimo tradicionalno, po tri dana. Kuća nam je tada puna gostiju jer u to vreme nema drugih slava", hvali se Nebojša Đikić, koji je svojevremeno u "Partizanov" klub učlanio svog sina Miljana tri dana po njegovom rođenju.

Gosti na ovogodišnjoj slavi u kući Đikića bili su i generalni sekretar SD "Partizan" Mile Obućina i brat pokojnog fudbalera Dragana Mancea. U znak priznanja za nesebičnu ljubav i podršku, Obućina i Mance su u ime kluba Đikićima predali specijalnu pozlaćenu plaketu sa imenima svih članova porodice. "Mislim da će "Sveti Partizan" za koju godinu postati rasprostranjena slava, ravnopravna sa ostalim, jer su ove godine mnogi navijači tražili od mene blagoslov da preuzmu slavu", uveren je Nebojša Đikić.

gazda_djole
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 57

Datum registracije: 02 Avg 2004
Mesto: Bgd - Colmar

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 01, 2004 11:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecna Slava Domacine Djikic !

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 01, 2004 11:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo crno beli Mr. Green
Pocecu i ja da slavim taj 4.oktobar Rolling Eyes

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 73

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: beogradski pašaluk

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 05, 2004 12:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jauh...
Čuo sam i video Sv. Josip Radnik, ali ovo...
Mnoooooogoo je kume, mnooogooo...
Hajd' sad Sv. Crvena Zvezda, Sv. OFK Beograd....
Ma hajte, molim vas.
Arastos vas bilo!

Shocked

helenka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 08 Avg 2004
Mesto: L.A.

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 05, 2004 12:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm Rolling Eyes
ne smem da kažem da mi se ovo dopalo Embarassed Very Happy ko zna ko sve čita ova pisanija Wink

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 73

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: beogradski pašaluk

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 05, 2004 1:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma jok, baš je QL...

Sad zamisli, dolazi pop, seče slavski kolač, maše onom pudrijericom,
sve se purnja i čuješ ono: "otrcajsja, otrokoksja...."

Mislim, strašno... Shocked
Da se prekrstiš i levom i desnom...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Uzeli "Sveti Partizan" za krsnu slavu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon