:: |
Autor |
Poruka |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 41
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Veliku ljubav prema sportskom klubu "Partizan", četvoročlana porodica Nebojše Đikića iz Leskovca pretvorila je u krsnu slavu, koju slavi na tradicionalan srpski način svakog 4. oktobra, na dan osnivanja tog sportskog društva. Đikići su se na ovaj korak, kao strastveni navijači crno-belih, odlučili pre 15 godina, a slavu su nazvali "Sveti Partizan". "Ideja je bila moja, a supruga Snežana je odmah prihvatila. Slavimo tradicionalno, po tri dana. Kuća nam je tada puna gostiju jer u to vreme nema drugih slava", hvali se Nebojša Đikić, koji je svojevremeno u "Partizanov" klub učlanio svog sina Miljana tri dana po njegovom rođenju.
Gosti na ovogodišnjoj slavi u kući Đikića bili su i generalni sekretar SD "Partizan" Mile Obućina i brat pokojnog fudbalera Dragana Mancea. U znak priznanja za nesebičnu ljubav i podršku, Obućina i Mance su u ime kluba Đikićima predali specijalnu pozlaćenu plaketu sa imenima svih članova porodice. "Mislim da će "Sveti Partizan" za koju godinu postati rasprostranjena slava, ravnopravna sa ostalim, jer su ove godine mnogi navijači tražili od mene blagoslov da preuzmu slavu", uveren je Nebojša Đikić.
|
|
|
|
|
|
gazda_djole Odomaćeni član
|
Godine: 57
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1058 Mesto: Bgd - Colmar
|
|
Srecna Slava Domacine Djikic !
|
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Bravo crno beli
Pocecu i ja da slavim taj 4.oktobar
|
|
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Jauh...
Čuo sam i video Sv. Josip Radnik, ali ovo...
Mnoooooogoo je kume, mnooogooo...
Hajd' sad Sv. Crvena Zvezda, Sv. OFK Beograd....
Ma hajte, molim vas.
Arastos vas bilo!
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
helenka Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 08 Avg 2004 Poruke: 1139 Mesto: L.A.
|
|
hm
ne smem da kažem da mi se ovo dopalo ko zna ko sve čita ova pisanija
|
|
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Ma jok, baš je QL...
Sad zamisli, dolazi pop, seče slavski kolač, maše onom pudrijericom,
sve se purnja i čuješ ono: "otrcajsja, otrokoksja...."
Mislim, strašno...
Da se prekrstiš i levom i desnom...
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|