www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ceca odusevila Toskanija
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Iwan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 42

Datum registracije: 25 Dec 2003
Mesto: Frankfurt/nemacka

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 22, 2004 1:11 pm    Naslov poruke: Ceca odusevila Toskanija Na vrh strane Na dno strane

Pre dvadeset dana urednici američkog časopisa za muškarce „GQ“ došli su na ideju da urade foto-sešn sa Svetlanom Ražnatović. Kontaktirali su sa svojim fikserom Aleksandrom Brkićem, čovekom zaduženim za pronalaženje priča u Beogradu - i snimanje je završeno prošlog vikenda. Tako će se u februarskom broju ovog magazina pojaviti veliki editorijal i ogroman intervju.

- Urednici američkog „GQ“ došli su na ideju da urade priču sa Cecom. U julu su pročitali veliki intervju sa njom u britanskom „Sandej telegrafu“ i zaključili da je posle Madone, Andželine Žoli i Ume Turman, Ceca savršena ličnost za broj - objašnjava Aleksandar Brkić za „Blic“.

Kada je Ceci izložio ideju, Aleksandar je najpre naišao na negativan odgovor.

- Svetlana je bila dosta rezervisana, znala je kako su je do tada prihvatali strani mediji. Da je tu bilo dosta negativnih konotacija i pomalo ismevanja, ali sam uspeo da je ubedim izrekom koja je osnov novinarstva u Americi: „Loša vest je da više nema vesti o tebi“, i ona je pristala.

Od deset fotografa izabran je baš slavni Olivijero Toskani, koji je iz Pize došao u petak uveče u Beograd. Sa njim je stigao i njegov asistent, a iz Amerike je došao novinar Kristofer Stjuart. Snimanje je trebalo da traje samo jedan dan, ali se Toskani toliko oduševio da je ostao i u nedelju. Snimanja su trajala po 14 sati, u Cecinoj kući i na stadionu Obilića. Za ta dva dana Ceca se presvukla najmanje 20 puta i veoma je profesionalno odradila čitav foto-sešn. Toskani je bio oduševljen njenim izgledom i harizmon, dok je novinar otišao opčinjen njenom životnom pričom. Nije mogao da veruje da do sada niko nije snimio film o tome, kaže Aleksandar na kraju.
(Blic)

NINANENA
Veštica
Veštica

Datum registracije: 15 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 22, 2004 1:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma neki cekaju da ceca i balasevic umru pa da onda snime film ili daju nekoj muzickoj skoli njihovo ime Wink

gazda_djole
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 57

Datum registracije: 02 Avg 2004
Mesto: Bgd - Colmar

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 22, 2004 1:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Procitati knjigu od Vesne Radusinovic "ONA & ONA" ....To je prava prica o njenom zivotu ! Laughing

Poslednja prepravka: gazda_djole datum Pet Okt 22, 2004 7:22 pm; ukupno izmenjena 1 put

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 22, 2004 1:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Upravu si NinaNeno 100%
Kakva crna Ceca ofutzala se kOmatzka pred matzenje Mr. Green

NINANENA
Veštica
Veštica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 22, 2004 7:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jana-018 je napisao/la sledeće:
Upravu si NinaNeno 100%

neznaju bre oni jos sta ce tek ispasti od tebe Rolling Eyes Idea

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 22, 2004 7:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

NINANENA je napisao/la sledeće:
Upravu si NinaNeno 100%

Ispala sam ja majtzi jos 81god...nebih ponowo da ispadam a neka hwala Very Happy

NINANENA
Veštica
Veštica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 22, 2004 8:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

NINANENA je napisao/la sledeće:
Upravu si NinaNeno 100%

Ispala sam ja majtzi jos 81god...nebih ponowo da ispadam a neka hwala Very Happy
a sto ne bi Shocked ja kad sam zivela dole ta rec ISPALA je bila jako popularna-ispala ti slika,ispalo mojoj mami slatko,a mojoj komsinici dzemper,a ja kad se nasminkam ispadnem najlepsa Very Happy stvarno bre nerazumem ove danasnje mlade devojke Shocked

gazda_djole
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 57

Datum registracije: 02 Avg 2004
Mesto: Bgd - Colmar

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 22, 2004 9:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ima i ono ... lepo ti "ispale" oci ! Shocked

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 22, 2004 11:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ispale Ceci dobro silikoni Shocked

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ceca odusevila Toskanija Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon