:: |
Autor |
Poruka |
Iwan Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Dec 2003 Poruke: 279 Mesto: Frankfurt/nemacka
|
|
Pre dvadeset dana urednici američkog časopisa za muškarce „GQ“ došli su na ideju da urade foto-sešn sa Svetlanom Ražnatović. Kontaktirali su sa svojim fikserom Aleksandrom Brkićem, čovekom zaduženim za pronalaženje priča u Beogradu - i snimanje je završeno prošlog vikenda. Tako će se u februarskom broju ovog magazina pojaviti veliki editorijal i ogroman intervju.
- Urednici američkog „GQ“ došli su na ideju da urade priču sa Cecom. U julu su pročitali veliki intervju sa njom u britanskom „Sandej telegrafu“ i zaključili da je posle Madone, Andželine Žoli i Ume Turman, Ceca savršena ličnost za broj - objašnjava Aleksandar Brkić za „Blic“.
Kada je Ceci izložio ideju, Aleksandar je najpre naišao na negativan odgovor.
- Svetlana je bila dosta rezervisana, znala je kako su je do tada prihvatali strani mediji. Da je tu bilo dosta negativnih konotacija i pomalo ismevanja, ali sam uspeo da je ubedim izrekom koja je osnov novinarstva u Americi: „Loša vest je da više nema vesti o tebi“, i ona je pristala.
Od deset fotografa izabran je baš slavni Olivijero Toskani, koji je iz Pize došao u petak uveče u Beograd. Sa njim je stigao i njegov asistent, a iz Amerike je došao novinar Kristofer Stjuart. Snimanje je trebalo da traje samo jedan dan, ali se Toskani toliko oduševio da je ostao i u nedelju. Snimanja su trajala po 14 sati, u Cecinoj kući i na stadionu Obilića. Za ta dva dana Ceca se presvukla najmanje 20 puta i veoma je profesionalno odradila čitav foto-sešn. Toskani je bio oduševljen njenim izgledom i harizmon, dok je novinar otišao opčinjen njenom životnom pričom. Nije mogao da veruje da do sada niko nije snimio film o tome, kaže Aleksandar na kraju.
(Blic)
|
|
|
|
|
|
NINANENA Veštica
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 1464
|
|
ma neki cekaju da ceca i balasevic umru pa da onda snime film ili daju nekoj muzickoj skoli njihovo ime
|
|
|
|
|
|
gazda_djole Odomaćeni član
|
Godine: 57
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1058 Mesto: Bgd - Colmar
|
|
Procitati knjigu od Vesne Radusinovic "ONA & ONA" ....To je prava prica o njenom zivotu !
|
Poslednja prepravka: gazda_djole datum Pet Okt 22, 2004 7:22 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Upravu si NinaNeno 100%
Kakva crna Ceca ofutzala se kOmatzka pred matzenje
|
|
|
|
|
|
NINANENA Veštica
|
|
|
Jana-018 je napisao/la sledeće: | Upravu si NinaNeno 100%
Kakva crna Ceca ofutzala se kOmatzka pred matzenje |
neznaju bre oni jos sta ce tek ispasti od tebe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NINANENA je napisao/la sledeće: | Jana-018 je napisao/la sledeće: | Upravu si NinaNeno 100%
neznaju bre oni jos sta ce tek ispasti od tebe |
Ispala sam ja majtzi jos 81god...nebih ponowo da ispadam a neka hwala
|
|
|
|
|
|
NINANENA Veštica
|
|
|
Jana-018 je napisao/la sledeće: | NINANENA je napisao/la sledeće: | Jana-018 je napisao/la sledeće: | Upravu si NinaNeno 100%
neznaju bre oni jos sta ce tek ispasti od tebe |
Ispala sam ja majtzi jos 81god...nebih ponowo da ispadam a neka hwala | a sto ne bi ja kad sam zivela dole ta rec ISPALA je bila jako popularna-ispala ti slika,ispalo mojoj mami slatko,a mojoj komsinici dzemper,a ja kad se nasminkam ispadnem najlepsa stvarno bre nerazumem ove danasnje mlade devojke
|
|
|
|
|
|
gazda_djole Odomaćeni član
|
Godine: 57
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1058 Mesto: Bgd - Colmar
|
|
Ima i ono ... lepo ti "ispale" oci !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ispale Ceci dobro silikoni
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|