www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Cupave zene?! :)
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
nl99pk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 04 Mar 2007
Mesto: Thessaloniki

greece.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 09, 2008 4:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jokky je napisao/la sledeće:
ivance85 je napisao/la sledeće:
gilence je napisao/la sledeće:
Naravno da smeta. Da sam zeleo da zivim sa medvedom, otisao bih u sumu!

Bravo u Crno si pogodijo Very Happy Very Happy Very Happy

Tocno ali vidis one su pristale zivit sa medvjedima(pod uvjetom da nisi femenizirani muskarac koji se depilira Mr. Green Meni to osobno oduzima onu zenstvenost koju zena mora da ima i smetalo bi mi ako se ne deplira jer ipak treba da se razlikuje tko je musko a tko zensko u vezi( ne mozemo oboje biti medvjedi iz sume) Mr. Green

ja bash mislim da i mushko treba da se depilira, a nisam izfeminiziran, jednostavno lepo je voditi rachuna o svom izgledu... a dlakave zene... pifffff...

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 116

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 02, 2009 11:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa sad nebi se nešto baš depilirao.ali žene treba da se depiliraju.jer brate stvarno je odvratno.mada neporedim žene sa medvjedima .ali i dalje mi je nesvatljivo da može da se zapusti ili tako nešto.čuj brkovi.da budem iskren sa brkovima sam samo viđao neke baburine po pijaci.

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 05, 2009 10:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nl99pk je napisao/la sledeće:
Jokky je napisao/la sledeće:
ivance85 je napisao/la sledeće:
gilence je napisao/la sledeće:
Naravno da smeta. Da sam zeleo da zivim sa medvedom, otisao bih u sumu!

Bravo u Crno si pogodijo Very Happy Very Happy Very Happy

Tocno ali vidis one su pristale zivit sa medvjedima(pod uvjetom da nisi femenizirani muskarac koji se depilira Mr. Green Meni to osobno oduzima onu zenstvenost koju zena mora da ima i smetalo bi mi ako se ne deplira jer ipak treba da se razlikuje tko je musko a tko zensko u vezi( ne mozemo oboje biti medvjedi iz sume) Mr. Green

ja bash mislim da i mushko treba da se depilira, a nisam izfeminiziran, jednostavno lepo je voditi rachuna o svom izgledu... a dlakave zene... pifffff...

slažem se Wink Nek se deplira... pa i ja ću ako treba Laughing pfff dlake ko dlake Mr. Green

Alexzemo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 17 Okt 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 06, 2009 1:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno delim misljenje...bez ikakvih malja/dlaka definitivno su tako zenstvenije i lepse...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Cupave zene?! :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 9 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon