:: |
Autor |
Poruka |
nl99pk Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Mar 2007 Poruke: 21 Mesto: Thessaloniki

|
|
Jokky je napisao/la sledeće: | ivance85 je napisao/la sledeće: | gilence je napisao/la sledeće: | Naravno da smeta. Da sam zeleo da zivim sa medvedom, otisao bih u sumu! |
Bravo u Crno si pogodijo  |
Tocno ali vidis one su pristale zivit sa medvjedima(pod uvjetom da nisi femenizirani muskarac koji se depilira Meni to osobno oduzima onu zenstvenost koju zena mora da ima i smetalo bi mi ako se ne deplira jer ipak treba da se razlikuje tko je musko a tko zensko u vezi( ne mozemo oboje biti medvjedi iz sume)  |
ja bash mislim da i mushko treba da se depilira, a nisam izfeminiziran, jednostavno lepo je voditi rachuna o svom izgledu... a dlakave zene... pifffff...
|
_________________ evo jednog mog mixa |
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
pa sad nebi se nešto baš depilirao.ali žene treba da se depiliraju.jer brate stvarno je odvratno.mada neporedim žene sa medvjedima .ali i dalje mi je nesvatljivo da može da se zapusti ili tako nešto.čuj brkovi.da budem iskren sa brkovima sam samo viđao neke baburine po pijaci.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
nl99pk je napisao/la sledeće: | Jokky je napisao/la sledeće: | ivance85 je napisao/la sledeće: | gilence je napisao/la sledeće: | Naravno da smeta. Da sam zeleo da zivim sa medvedom, otisao bih u sumu! |
Bravo u Crno si pogodijo  |
Tocno ali vidis one su pristale zivit sa medvjedima(pod uvjetom da nisi femenizirani muskarac koji se depilira Meni to osobno oduzima onu zenstvenost koju zena mora da ima i smetalo bi mi ako se ne deplira jer ipak treba da se razlikuje tko je musko a tko zensko u vezi( ne mozemo oboje biti medvjedi iz sume)  |
ja bash mislim da i mushko treba da se depilira, a nisam izfeminiziran, jednostavno lepo je voditi rachuna o svom izgledu... a dlakave zene... pifffff... |
slažem se Nek se deplira... pa i ja ću ako treba pfff dlake ko dlake
|
|
 |
Alexzemo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Okt 2008 Poruke: 15

|
|
naravno delim misljenje...bez ikakvih malja/dlaka definitivno su tako zenstvenije i lepse...
|
_________________ "zivi i pusti druge da zive"  |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|