:: |
Autor |
Poruka |
Betty_Barclay Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora

|
|
Meni je momak donio Maskaru od Manhattan i moram reci da je prva sa kojom sam zadovoljna. fino mi izvuce trepavice..
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala  |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Obožavam maskaru i koristim jednu iz Oriflame-a a zove se Wonder lash
|
|
|
|
|
 |
LEUTica Upućeni član

|
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 415 Mesto: Neverland

|
|
Nakon svih isprobanih Diorovih maskara, Lancomeovih i Clarinsovih, najveće otkriće mi je Bourjois - Volume Clubbing Ultra Black Mascara. Kao da imaš prekrasne, guste, uvijene, umjetne trepavice! Čisti dokaz da ne vrijedi baš uvijek ona 'koliko para, toliko muzike'!
|
_________________ Postoje ljudi koji vam izvade srce i postoje ljudi koji ga vrate na mjesto.
Elizabeth David |
|
|
|
 |
LadyZi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 24 Nov 2006 Poruke: 15 Mesto: chicago

|
|
curica84 je napisao/la sledeće: | najbolja je lorealova teleskopic..probajte |
Slazem se u potpunosti najbolja
|
|
|
|
|
 |
Mrs Bella jagode sa šlagom.

|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*

|
|
Probala sam collosal od Loreal (?) i Lash od Maybelline, ali meni ipak ostaje najbolji od Clinique... Njihove maskare su tako dobreee
|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Maxfactor False Lash Effect, prezadovoljna sam
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
Marina87 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Jun 2007 Poruke: 7

|
|
Trenutno imam L´oreal kolagen, nije losa, nista posebno ali ok je.
Takodje mi je dobra iz avon-a, super shok, odlicna je a na bolju cetkicu jos nisam naisla.
Sledecu koji planiram da uzmem je MAYBELLINE collosal, tj ona nova zuta
|
_________________ Noćas ne mogu da zaspim, pred oči dolaziš mi... i samo lepog se sećam, ružno sve zaboravim... |
|
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
LEUTica je napisao/la sledeće: | Nakon svih isprobanih Diorovih maskara, Lancomeovih i Clarinsovih, najveće otkriće mi je Bourjois - Volume Clubbing Ultra Black Mascara. Kao da imaš prekrasne, guste, uvijene, umjetne trepavice! Čisti dokaz da ne vrijedi baš uvijek ona 'koliko para, toliko muzike'!  |
Ono sto treba znati je to da Bourjois pripada grupi CHANEL Da je to marka koja postoji od 1862 godine, da su im sve sminke dobrog kvaliteta i po nekoj pristupacnoj ceni... Imam Volume Clubbing Ultra ali je ne stavljam svakog dana trepavice su mi guste duge i povijene na gore prirodno tako da trenutno koristim ili "effet Liner effect" od Bourjois ili "Inimitable" de Chanel
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
trenutno koristim 2: Revlon 3D Extreme za vece i L'Oreal Voluminous u braon boji za dan ...prezadovoljna sam sa obe
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
Poslednja prepravka: nastasenjka datum Pon Avg 24, 2009 7:32 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
*ADA* Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Avg 2009 Poruke: 232 Mesto: Beograd

|
|
L'Oreal Double Extend Lash Extension Effect Mascara
Morala sam da prepisem sa maskare..
Jako sam zadovoljna!
|
|
|
|
|
 |
Rada_zemunka •♥...by your side...♥•

|
Godine: 27
Datum registracije: 31 Jul 2007 Poruke: 5757

|
|
Ja koristim onu zutu max factorovu zaboravila sam kako se zove, mada meni odgovara bilo koja, jer su mi trepavice prirodno duge guste i fino definisane na gore
|
|
|
|
|
 |
*ADA* Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Avg 2009 Poruke: 232 Mesto: Beograd

|
|
Citat: | Ja koristim onu zutu max factorovu zaboravila sam kako se zove, mada meni odgovara bilo koja, jer su mi trepavice prirodno duge guste i fino definisane na gore |
Blago tebi!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|