www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Maskara
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
Betty_Barclay
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 29 Nov 2008
Mesto: Dijaspora

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 30, 2009 1:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je momak donio Maskaru od Manhattan i moram reci da je prva sa kojom sam zadovoljna. fino mi izvuce trepavice..

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 30, 2009 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obožavam maskaru i koristim jednu iz Oriflame-a a zove se Wonder lash Very Happy

LEUTica
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 31 Jan 2007
Mesto: Neverland

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 10, 2009 2:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nakon svih isprobanih Diorovih maskara, Lancomeovih i Clarinsovih, najveće otkriće mi je Bourjois - Volume Clubbing Ultra Black Mascara. Kao da imaš prekrasne, guste, uvijene, umjetne trepavice! Wink Čisti dokaz da ne vrijedi baš uvijek ona 'koliko para, toliko muzike'! Wink

LadyZi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 24 Nov 2006
Mesto: chicago

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 13, 2009 12:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

curica84 je napisao/la sledeće:
najbolja je lorealova teleskopic..probajte

Slazem se u potpunosti Smile najbolja

Mrs Bella
jagode sa šlagom.
jagode sa šlagom.

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Djevojacki san :*

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 07, 2009 1:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Probala sam collosal od Loreal (?) i Lash od Maybelline, ali meni ipak ostaje najbolji od Clinique... Mr. Green Njihove maskare su tako dobreee Shocked

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 12, 2009 7:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Maxfactor False Lash Effect, prezadovoljna sam Wink

Marina87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Jun 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 23, 2009 12:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trenutno imam L´oreal kolagen, nije losa, nista posebno ali ok je.
Takodje mi je dobra iz avon-a, super shok, odlicna je a na bolju cetkicu jos nisam naisla.
Sledecu koji planiram da uzmem je MAYBELLINE collosal, tj ona nova zuta

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 27, 2009 11:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

LEUTica je napisao/la sledeće:
Nakon svih isprobanih Diorovih maskara, Lancomeovih i Clarinsovih, najveće otkriće mi je Bourjois - Volume Clubbing Ultra Black Mascara. Kao da imaš prekrasne, guste, uvijene, umjetne trepavice! Wink Čisti dokaz da ne vrijedi baš uvijek ona 'koliko para, toliko muzike'! Wink

Ono sto treba znati je to da Bourjois pripada grupi CHANEL Wink Da je to marka koja postoji od 1862 godine, da su im sve sminke dobrog kvaliteta i po nekoj pristupacnoj ceni... Imam Volume Clubbing Ultra ali je ne stavljam svakog dana trepavice su mi guste duge i povijene na gore prirodno tako da trenutno koristim ili "effet Liner effect" od Bourjois ili "Inimitable" de Chanel Wink

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 23, 2009 5:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

trenutno koristim 2: Revlon 3D Extreme za vece i L'Oreal Voluminous u braon boji za dan ...prezadovoljna sam sa obe Very Happy

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Poslednja prepravka: nastasenjka datum Pon Avg 24, 2009 7:32 pm; ukupno izmenjena 1 put

*ADA*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Avg 2009
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 23, 2009 7:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

L'Oreal Double Extend Lash Extension Effect Mascara
Morala sam da prepisem sa maskare.. Laughing

Jako sam zadovoljna!

Rada_zemunka
•♥...by your side...♥•
<b>•♥...by your side...♥•</b>

Godine: 27

Datum registracije: 31 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 23, 2009 7:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja koristim onu zutu max factorovu zaboravila sam kako se zove, mada meni odgovara bilo koja, jer su mi trepavice prirodno duge guste i fino definisane na gore

*ADA*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Avg 2009
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 24, 2009 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Ja koristim onu zutu max factorovu zaboravila sam kako se zove, mada meni odgovara bilo koja, jer su mi trepavice prirodno duge guste i fino definisane na gore

Blago tebi! Cool

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Maskara Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  sledeća
Strana 9 od 11

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon