www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Mobilni telefoni,mp3 plejeri na chasu,predavanju,poslu???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
frakcija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Maj 2007

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 4:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

..:: Princes$ ::.. je napisao/la sledeće:
ja sam uvek koristila i mobitel i mp3 player na casu... Mr. Green

Takodje........

[duk]
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Jan 2006
Mesto: bgd

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 29, 2007 10:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uvek uvek uvek....moj telefon nema mp3 Sad ...zato moram da koristim 2 stvarcice (mob + iPod)

idaaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 20 Jul 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 20, 2007 7:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sto da ne Laughing

anabila
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 28 Jul 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 28, 2007 6:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mp3 bi ponekad jako dobro dosao

_Miss_DJ_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 07 Avg 2007
Mesto: Ulcinj

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 19, 2007 11:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obichno slusham mp3 na chasowima.
Zaista ima chasowa na kojima wolim da slusham predawanja (geografija, istorija, engleski, nemachki, biologija...), ima onih na kojima ne smem, jer ako me uhwate, gotowa sam (matematika), a ima onih na kojima ne wadim slushalice iz ushiju (likowno, srpski, hemija...). Laughing

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 05, 2007 12:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmmm... Definitivno sam za to, ali profesori ne smiju nista reci ucenicima, nit im sta od toga oduzeti. Zasto? Zato sto ni jedan ucenik ne bi koristio ni mobitel ni mp3 player da ga profesor zainteresira za nastavu Smile

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 05, 2007 12:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne podrzavam ni jedno ni drugo, pre svega nepostovanje profesora, te skole, samog sebe jer ne znas za kulturu...

ne zelim da zvucim kao neki streber, radila sam ja i gore stvari u svoje vreme, (samo sto su tad mobilni tek poceli da se pojavljuju u nasoj zemlji) ali sad kad gledam iz ove perspektive, shvatam neke stvari

zamislite da ste vi profesor i da vas djaci uopste ne slusaju, pre svega to jeste nepostovanje, momentano bih izasla sa casa

" I know the way to fuck them all...."

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 05, 2007 1:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svakako, neka ponesu i mobilni i mp3 player, biće posluženi i pivom, a po 2 crnca će svakog đaka hladiti lepezom Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Mobilni telefoni,mp3 plejeri na chasu,predavanju,poslu??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 9 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon