Mobilni telefoni,mp3 plejeri na chasu,predavanju,poslu???
Strana prethodna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 |
:: |
Autor |
Poruka |
frakcija Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 20
|
|
..:: Princes$ ::.. je napisao/la sledeće: | ja sam uvek koristila i mobitel i mp3 player na casu... |
Takodje........
|
|
|
|
|
|
[duk] Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Jan 2006 Poruke: 90 Mesto: bgd
|
|
uvek uvek uvek....moj telefon nema mp3 ...zato moram da koristim 2 stvarcice (mob + iPod)
|
|
|
|
|
|
idaaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jul 2007 Poruke: 110 Mesto: Sarajevo
|
|
sto da ne
|
|
|
|
|
|
anabila Upućeni član
|
Datum registracije: 28 Jul 2007 Poruke: 395
|
|
mp3 bi ponekad jako dobro dosao
|
|
|
|
|
|
_Miss_DJ_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 07 Avg 2007 Poruke: 43 Mesto: Ulcinj
|
|
Obichno slusham mp3 na chasowima.
Zaista ima chasowa na kojima wolim da slusham predawanja (geografija, istorija, engleski, nemachki, biologija...), ima onih na kojima ne smem, jer ako me uhwate, gotowa sam (matematika), a ima onih na kojima ne wadim slushalice iz ushiju (likowno, srpski, hemija...).
|
_________________ Zhiwi swaki dan kao da je poslednji.
Nikad ne reci nikad.
Nishta nije nemogutje. |
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Hmmm... Definitivno sam za to, ali profesori ne smiju nista reci ucenicima, nit im sta od toga oduzeti. Zasto? Zato sto ni jedan ucenik ne bi koristio ni mobitel ni mp3 player da ga profesor zainteresira za nastavu
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ne podrzavam ni jedno ni drugo, pre svega nepostovanje profesora, te skole, samog sebe jer ne znas za kulturu...
ne zelim da zvucim kao neki streber, radila sam ja i gore stvari u svoje vreme, (samo sto su tad mobilni tek poceli da se pojavljuju u nasoj zemlji) ali sad kad gledam iz ove perspektive, shvatam neke stvari
zamislite da ste vi profesor i da vas djaci uopste ne slusaju, pre svega to jeste nepostovanje, momentano bih izasla sa casa
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Svakako, neka ponesu i mobilni i mp3 player, biće posluženi i pivom, a po 2 crnca će svakog đaka hladiti lepezom
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Mobilni telefoni,mp3 plejeri na chasu,predavanju,poslu??? |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 |
Strana 9 od 9 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|