:: |
Biste li cekale dragog tko je na robiji? |
Da u svakom slucaju i nema veze koliko dugo |
|
18% |
[ 13 ] |
Da, osim ako je tamo zbog silovanja... |
|
7% |
[ 5 ] |
Da, osim ako je tamo zbog silovanja ili ubojstva... |
|
18% |
[ 13 ] |
Samo do 15 godina bih mogla ga cekati... |
|
0% |
[ 0 ] |
Samo do 10 godina bih mogla ga cekati... |
|
0% |
[ 0 ] |
Samo do 5 godina bih mogla ga cekati... |
|
0% |
[ 0 ] |
Samo do 3 godine bih mogla ga cekati... |
|
0% |
[ 0 ] |
Samo do godinu dana bih mogla ga cekati... |
|
1% |
[ 1 ] |
Ne bih cekala nimalo! |
|
35% |
[ 25 ] |
Cekala Cekala bih u pocetku ali bih kasnije mozda promijenila stav |
|
17% |
[ 12 ] |
Cekala bih, ali samo ako bih se istovremeno zabavljala s drugim osobama |
|
1% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 70 |
|
Autor |
Poruka |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
filicka je napisao/la sledeće: | Oh, čekala sam ga i dočekala.
Stvarno mi je glupo pitanje, naravno da bih ga čekala jer, to je osoba koju volim, nema tu, ne bih mogla, ko mu je kriv i ostalo.
Stvarno, užas.
Ako ga volite, kako možete da ga ne čekate?
Onda ni ne znate šta je ljubav. |
Pitanje jeste glupo, a tvoj odgovor još gluplji....
naravno da ga ne čeka, neka ide dalje i živi život
|
|
|
ada22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 132
|
|
haha ja bi cekala ovog majkla skofilda iz serije
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Hot Cherry je napisao/la sledeće: | filicka je napisao/la sledeće: | Oh, čekala sam ga i dočekala.
Stvarno mi je glupo pitanje, naravno da bih ga čekala jer, to je osoba koju volim, nema tu, ne bih mogla, ko mu je kriv i ostalo.
Stvarno, užas.
naravno da ga ne čeka, neka ide dalje i živi život |
Nije glup nego ga ti nisi razumeo i verovatno nikada nisi voleo ako to možeš da uzmeš za glupo.
I šta viriš u naše teme?
Ajd tutanj.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
|
filicka je napisao/la sledeće: | Hot Cherry je napisao/la sledeće: | filicka je napisao/la sledeće: | Oh, čekala sam ga i dočekala.
Stvarno, užas.
naravno da ga ne čeka, neka ide dalje i živi život |
Nije glup nego ga ti nisi razumeo i verovatno nikada nisi voleo ako to možeš da uzmeš za glupo.
I šta viriš u naše teme?
Ajd tutanj. |
Nemoj se vadiš na to da sam MONSTRUM koji ne ume da voli i ne razume ništa oko sebe
A viri mi se kako da prođem na takav odgovor
Razsmislite žene šta vi gubite Biće on u zatvoru 10god. i vi tih 10 god. živećete njegov život, vi ste onda u istoj situaciji.
Bolje pronađite ljubav u kojoj preovladava sreća, ne tuga
I nemojte pričati to je ljubav bla bla bla i da je 50 god, čekala bi ga
Mnogi iz vas samo pričaju u prazno, znate koliko dana ima u godini, znate koliko možete uspeti u životu samo za 1 god., a on će vas unišiti, postajete njegov ROB
PS. Još nešto da dodam On će od tamo izaći drugačijim čovekom... onog koga ste znali neće biti, i to ko zna u koju stranu će se promeniti
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Hot Cherry je napisao/la sledeće: | Razsmislite žene šta vi gubite Biće on u zatvoru 10god. i vi tih 10 god. živećete njegov život, vi ste onda u istoj situaciji.
Mnogi iz vas samo pričaju u prazno, znate koliko dana ima u godini, znate koliko možete uspeti u životu samo za 1 god., a on će vas unišiti, postajete njegov ROB
|
Cherry ne slazem se sa ovim sto si napisao Koliko ja razumem "Volim te dok je sve uredu a upadnes li u probleme okrecem ti ledja" Ja stojim iza onog sto sam napisala na predhodnoj strani i ne pricam u prazno...Ako je voljena osoba u zatvoru ne znaci da robujemo i mi, niti zivimo njegov zivot vec svoj ali bez njega, u cemu ce nas to sto smo verne nekom kog volimo i kog cekamo spreciti u sopstvenom uspehu u zivotu...sta zelis time da kazes Meni se licno nije desilo ali sam prolazila sa jednom prijateljicom kroz sve te teske trenutke, njen suprug je "pao" zbog neke firme, osudjen na dve godine, sta je trebalo da trazi razvod jer je on u zatvoru? Ne ona je bila uz njega, nasla jos jedan posao i za te dve godine stvorila isto onoliko koliko su imali pre nego sto on ode iza resetaka (doduse rekla mu je da ako mu se desi jos jednom tako nesto nece ponovo da ga ceka ) On jeste izasao kao drugi covek, uozbiljio se, pazi sta radi i kako, nece sebi da dozvoli da se ponovo kocka sa zivotom, veruj srecni su cak ih je to iskustvo i vise zblizilo...ne razumem cega tu ima loseg
|
|
|
|
|
|
sweetlady je napisao/la sledeće: | Hot Cherry je napisao/la sledeće: | Razsmislite žene šta vi gubite Biće on u zatvoru 10god. i vi tih 10 god. živećete njegov život, vi ste onda u istoj situaciji.
|
Cherry ne slazem se sa ovim sto si napisao Koliko ja razumem "Volim te dok je sve uredu a upadnes li u probleme okrecem ti ledja" Ja stojim iza onog sto sam napisala na predhodnoj strani i ne pricam u prazno...Ako je voljena osoba u zatvoru ne znaci da robujemo i mi, niti zivimo njegov zivot vec svoj ali bez njega, u cemu ce nas to sto smo verne nekom kog volimo i kog cekamo spreciti u sopstvenom uspehu u zivotu...sta zelis time da kazes Meni se licno nije desilo ali sam prolazila sa jednom prijateljicom kroz sve te teske trenutke, njen suprug je "pao" zbog neke firme, osudjen na dve godine, sta je trebalo da trazi razvod jer je on u zatvoru? Ne ona je bila uz njega, nasla jos jedan posao i za te dve godine stvorila isto onoliko koliko su imali pre nego sto on ode iza resetaka (doduse rekla mu je da ako mu se desi jos jednom tako nesto nece ponovo da ga ceka ) On jeste izasao kao drugi covek, uozbiljio se, pazi sta radi i kako, nece sebi da dozvoli da se ponovo kocka sa zivotom, veruj srecni su cak ih je to iskustvo i vise zblizilo...ne razumem cega tu ima loseg |
DA tvoj primer je dobar i podržavam... tvoja drugarica je apsolutno pravilan izbor uradila.
Nisam hteo reći da u bilo kom slučaju žena ide dalje i zaboravi na ljubav svog života. Ne Nikako
Ali u većini slučajeva priča je jedna velika "Drama" iz koje nema izlaza ni za njega ni za nju. Uvek sam bio za ljubav, treba pravilno proceniti dalji razvitak situacije i reagovati na vreme.
Iskreno pričam... Voleo bi da vi lepša polovina više cenite sebe i vaše mogućnosti. Vi zaslužujete isto što i mi.
Iz 100 momaka max 8-14 će izabrati da čeka devojku duže od 2 god + iz tih 8-14, 6-9 sigurno će upasti u novu avanturu
A iz 100 devojaka 70 izabraće čekanje i mučiti se za ljubav... pa što i vi ne bi živeli punim plućima...
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Ne bi čekala jer ne bi ni bila sa nekim ko bi završio na robiji
|
|
|
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Naravno pa makar ga i ne docekala
filicka - bravo.
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
nextajox je napisao/la sledeće: | Ne bi čekala jer ne bi ni bila sa nekim ko bi završio na robiji |
a kak znas da ne bi jednom mozda zavrsio na robiji, koliko god da izgleda posteno?
moja frendica je bila s frajerom dvije i pol godine pa je on zavrsio u cuzi jer je "samo" sjedio u nekom "sumljivom" stanu i dosla panduracija pa se pravio da je on tu samo sa frendovima ne radi nista strasno, dobar je i posten, jel'? nitko nije ni izvalio da je vodio dvostruki zivot, vani je bio sav njezan i dobar.
|
|
|
|
|
|
Slatka_mala_djavolica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 208
|
|
|
|
|
Kleopatra73 Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Apr 2009 Poruke: 19
|
|
Naravno da bi ga čekala. Ljubav ne bira. Kad sam sa nekim onda sam sa njim i u dobru i u zlu.
|
|
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
Da,svakako da bi.
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|