www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Biste li cekale dragog tko je na robiji?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  

Biste li cekale dragog tko je na robiji?
Da u svakom slucaju i nema veze koliko dugo
18%
 18%  [ 13 ]
Da, osim ako je tamo zbog silovanja...
7%
 7%  [ 5 ]
Da, osim ako je tamo zbog silovanja ili ubojstva...
18%
 18%  [ 13 ]
Samo do 15 godina bih mogla ga cekati...
0%
 0%  [ 0 ]
Samo do 10 godina bih mogla ga cekati...
0%
 0%  [ 0 ]
Samo do 5 godina bih mogla ga cekati...
0%
 0%  [ 0 ]
Samo do 3 godine bih mogla ga cekati...
0%
 0%  [ 0 ]
Samo do godinu dana bih mogla ga cekati...
1%
 1%  [ 1 ]
Ne bih cekala nimalo!
35%
 35%  [ 25 ]
Cekala Cekala bih u pocetku ali bih kasnije mozda promijenila stav
17%
 17%  [ 12 ]
Cekala bih, ali samo ako bih se istovremeno zabavljala s drugim osobama
1%
 1%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 70

Autor Poruka
Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 21, 2009 6:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

filicka je napisao/la sledeće:
Oh, čekala sam ga i dočekala.
Stvarno mi je glupo pitanje, naravno da bih ga čekala jer, to je osoba koju volim, nema tu, ne bih mogla, ko mu je kriv i ostalo.
Stvarno, užas.
Ako ga volite, kako možete da ga ne čekate?
Onda ni ne znate šta je ljubav.

Pitanje jeste glupo, a tvoj odgovor još gluplji....

naravno da ga ne čeka, neka ide dalje i živi život Laughing

ada22
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 21, 2009 9:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

haha Smile ja bi cekala ovog majkla skofilda iz serije

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 22, 2009 2:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hot Cherry je napisao/la sledeće:
Stvarno mi je glupo pitanje, naravno da bih ga čekala jer, to je osoba koju volim, nema tu, ne bih mogla, ko mu je kriv i ostalo.
Stvarno, užas.

Nije glup nego ga ti nisi razumeo i verovatno nikada nisi voleo ako to možeš da uzmeš za glupo.
I šta viriš u naše teme?
Ajd tutanj.

Hot Cherry
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 22, 2009 9:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stvarno, užas.

Nije glup nego ga ti nisi razumeo i verovatno nikada nisi voleo ako to možeš da uzmeš za glupo.
I šta viriš u naše teme?
Ajd tutanj.

Nemoj se vadiš na to da sam MONSTRUM koji ne ume da voli i ne razume ništa oko sebe Razz Razz Razz Razz

A viri mi se Razz Razz Razz Laughing kako da prođem na takav odgovor Mr. Green Mr. Green

Razsmislite žene šta vi gubite Question Biće on u zatvoru 10god. i vi tih 10 god. živećete njegov život, vi ste onda u istoj situaciji.
Bolje pronađite ljubav u kojoj preovladava sreća, ne tuga Exclamation

I nemojte pričati to je ljubav bla bla bla i da je 50 god, čekala bi ga Laughing Laughing
Mnogi iz vas samo pričaju u prazno, znate koliko dana ima u godini, znate koliko možete uspeti u životu samo za 1 god., a on će vas unišiti, postajete njegov ROB Exclamation

PS. Još nešto da dodam Arrow On će od tamo izaći drugačijim čovekom... onog koga ste znali neće biti, i to ko zna u koju stranu će se promeniti Exclamation

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 22, 2009 10:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Razsmislite žene šta vi gubite Question Biće on u zatvoru 10god. i vi tih 10 god. živećete njegov život, vi ste onda u istoj situaciji.

I nemojte pričati to je ljubav bla bla bla i da je 50 god, čekala bi ga Laughing Laughing
Mnogi iz vas samo pričaju u prazno, znate koliko dana ima u godini, znate koliko možete uspeti u životu samo za 1 god., a on će vas unišiti, postajete njegov ROB Exclamation

Cherry ne slazem se sa ovim sto si napisao Confused Koliko ja razumem "Volim te dok je sve uredu a upadnes li u probleme okrecem ti ledja" Ja stojim iza onog sto sam napisala na predhodnoj strani i ne pricam u prazno...Ako je voljena osoba u zatvoru ne znaci da robujemo i mi, niti zivimo njegov zivot vec svoj ali bez njega, u cemu ce nas to sto smo verne nekom kog volimo i kog cekamo spreciti u sopstvenom uspehu u zivotu...sta zelis time da kazes Confused Meni se licno nije desilo ali sam prolazila sa jednom prijateljicom kroz sve te teske trenutke, njen suprug je "pao" zbog neke firme, osudjen na dve godine, sta je trebalo da trazi razvod jer je on u zatvoru? Ne ona je bila uz njega, nasla jos jedan posao i za te dve godine stvorila isto onoliko koliko su imali pre nego sto on ode iza resetaka (doduse rekla mu je da ako mu se desi jos jednom tako nesto nece ponovo da ga ceka Laughing ) On jeste izasao kao drugi covek, uozbiljio se, pazi sta radi i kako, nece sebi da dozvoli da se ponovo kocka sa zivotom, veruj srecni su cak ih je to iskustvo i vise zblizilo...ne razumem cega tu ima loseg Wink

Hot Cherry
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 23, 2009 12:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sweetlady je napisao/la sledeće:

Cherry ne slazem se sa ovim sto si napisao Confused Koliko ja razumem "Volim te dok je sve uredu a upadnes li u probleme okrecem ti ledja" Ja stojim iza onog sto sam napisala na predhodnoj strani i ne pricam u prazno...Ako je voljena osoba u zatvoru ne znaci da robujemo i mi, niti zivimo njegov zivot vec svoj ali bez njega, u cemu ce nas to sto smo verne nekom kog volimo i kog cekamo spreciti u sopstvenom uspehu u zivotu...sta zelis time da kazes Confused Meni se licno nije desilo ali sam prolazila sa jednom prijateljicom kroz sve te teske trenutke, njen suprug je "pao" zbog neke firme, osudjen na dve godine, sta je trebalo da trazi razvod jer je on u zatvoru? Ne ona je bila uz njega, nasla jos jedan posao i za te dve godine stvorila isto onoliko koliko su imali pre nego sto on ode iza resetaka (doduse rekla mu je da ako mu se desi jos jednom tako nesto nece ponovo da ga ceka Laughing ) On jeste izasao kao drugi covek, uozbiljio se, pazi sta radi i kako, nece sebi da dozvoli da se ponovo kocka sa zivotom, veruj srecni su cak ih je to iskustvo i vise zblizilo...ne razumem cega tu ima loseg Wink

DA tvoj primer je dobar i podržavam... tvoja drugarica je apsolutno pravilan izbor uradila.
Nisam hteo reći da u bilo kom slučaju žena ide dalje i zaboravi na ljubav svog života. Ne Nikako Exclamation
Ali u većini slučajeva priča je jedna velika "Drama" iz koje nema izlaza ni za njega ni za nju. Uvek sam bio za ljubav, treba pravilno proceniti dalji razvitak situacije i reagovati na vreme.

Iskreno pričam... Voleo bi da vi lepša polovina više cenite sebe i vaše mogućnosti. Vi zaslužujete isto što i mi.

Iz 100 momaka Arrow max 8-14 će izabrati da čeka devojku duže od 2 god + iz tih 8-14, 6-9 sigurno će upasti u novu avanturu Laughing
A iz 100 devojaka 70 izabraće čekanje i mučiti se za ljubav... pa što i vi ne bi živeli punim plućima...

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 23, 2009 4:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bi čekala jer ne bi ni bila sa nekim ko bi završio na robiji Mr. Green

^^CRNOGORKA^^
~..Hail Mary..~
~..Hail Mary..~

Datum registracije: 08 Maj 2007

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 23, 2009 4:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno pa makar ga i ne docekala Mr. Green Laughing
filicka - bravo. Wink

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 23, 2009 6:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nextajox je napisao/la sledeće:
Ne bi čekala jer ne bi ni bila sa nekim ko bi završio na robiji Mr. Green

a kak znas da ne bi jednom mozda zavrsio na robiji, koliko god da izgleda posteno?

moja frendica je bila s frajerom dvije i pol godine pa je on zavrsio u cuzi jer je "samo" sjedio u nekom "sumljivom" stanu i dosla panduracija pa se pravio da je on tu samo sa frendovima ne radi nista strasno, dobar je i posten, jel'? nitko nije ni izvalio da je vodio dvostruki zivot, vani je bio sav njezan i dobar.
Wink

Slatka_mala_djavolica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 04 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 30, 2009 12:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cekala ga,i opet bi

Kleopatra73
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 06 Apr 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 06, 2009 12:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da bi ga čekala. Ljubav ne bira. Kad sam sa nekim onda sam sa njim i u dobru i u zlu.

Emilli
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 45

Datum registracije: 06 Maj 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 12, 2009 9:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da,svakako da bi.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Biste li cekale dragog tko je na robiji? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 8 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon