www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li se slazete sa kolegama na poslu?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
wicket
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Jan 2008

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 22, 2008 3:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

recept je onaj stari dubrovački:
"Sa svakijem lijepo, s nikim iskreno"

mrvica92
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 49

Datum registracije: 30 Okt 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 23, 2008 11:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazemo se ko gace i lastiz, a jos ako ima akcije, svi kao jedan.

nadalina68
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 57

Datum registracije: 27 Maj 2006
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 04, 2008 8:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uglavnom da Wink

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 05, 2008 10:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mene je zaposlio čovjek, koji je otac mog najboljeg prijatelja ovdje. mladi smo svi, do 30 godina, jedino nam je šef 50 godina. plus od tog mog prijatelja i brat radi ovdje, plus još dvoje sa kojima se znamo sa faxa, tako da nema tih problema. dobra smo ekipa, svi smo mladi znamo zajedno i sjest na piče poslje posla, priča se o svemu i svačemu, organizuje se roštiljada, novogodišnji zaključci, tako da uvjek ima onog "teambuildinga". dobro, ponekad dođe do nekih svađa, al to je normalno, obično znaju naši projektanti malo provocirat u vezi sa internetom, al se sve to brzo zaboravi, nekad mi dirnu živac, pa znam i ja da poludim... al sve u svemu jako dobro se slažemo, uživam kako na poslu tako i sa rajom na poslu.
evo, več su 2 godine skoro kako sam ovje, još jednom se mi nije desilo da mi je mrsko ič na poso zbog posla niti zbog ljudi, dođe do nasičenja, al i to je valjda normalno, al zato su tu dopusti Wink pa se sve može. mislim da je stvar u tome, da kako se ti pokažeš, takvog če te tretirati...

KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Godine: 36

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 06, 2008 11:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se sa svima, dobra je ekipica, kao da smo mala porodica! Jedino se svremena na vreme pokacim sa bratom, posto on radi samnom Mad

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 30, 2008 11:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja menjala radnog mesto posle nove god.mislila da ce mi biti bezveze a ono ispalo jos bolje,radim sama i to samo ujutru.....
Koleginica sa posle podne je ona moja stara sto znam,sa Sefovima sve je ok,tako da za sad nek ostane tako..... Very Happy

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 30, 2008 1:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uglavnom fer i korektan odnos..ne zelim ni sa kim da se zblizavam, jednostavno dodjem odradim i to je to...ne kazem da sam asocijalna vec mi odgovara tako...
a ovi moji su...pa bar ne zabijaju noz u ledja...bar ne jos...

" I know the way to fuck them all...."

Miksa31
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 28 Jan 2008
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 06, 2008 3:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

saradnja kao i druzenje su savrseni, bice mi zao ako ih napustim za mesec dana! Crying or Very sad

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 8:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Što se 1 posla tiče, kolektiv je mali, firma počiva na nas 5, tako da smo prilično homogena celina. Ne družimo se privatno, ali imamo baš fin odnos, svi smo jako mladi Smile

A u školici u kojoj sam od ove školske godine imam extra kolektiv Smile Zapravo, ima gi raznih Razz, ali ova stalna ekipa nas koji putujemo zajedno i družimo se je izvrsna Smile Od kako su me fantastično dočekali, pa do sad, ne žalim se, naprotiv Smile Jako su topli i loodi Very Happy

nanica123
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 28 Maj 2008

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 29, 2008 2:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nas iam samo 3 u uredu tako da se i nemamo s kim svadat i uglavno se svi super slazemo i na poslu a i privatno kad se sastajemo

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 29, 2008 4:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa sadasnjim kolegama na poslu se dosta dobro slazem .. mala smo grupa i veoma brzo se upoznajemo tako da je veoma lako stupiti u kontakt sa svima

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 29, 2008 7:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovu ekipu sam zatekla kada sam pocela da radim mislila sam da ce me "pojesti za dorucak" tesko je organizovati posao i izigravati sefa kada imate nekoliko godina manje nego osobe sa kojima radite ali nasuprot super su me prihvatile znaju sta ocekujem od njih ali i da mogu da racunaju na moju podrsku, pribliznih smo godina 20-30 imamo iste interese puno tema za razgovor za salu cak smo se dogovorile da za vikend odemo u bioskop zbog filma "Sex And The City" (sexy pametne skoro pa arogantne isto kao i mi) Very Happy Nadam se da ce da ova atmosfera da potraje.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Da li se slazete sa kolegama na poslu? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 6 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon

Development and Hosting by Domaci.de
© 2001 - 2017 Domaci.de - Powered by phpBB2

X

Kuda večeras