:: |
Autor |
Poruka |
wicket Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Jan 2008 Poruke: 11

|
|
recept je onaj stari dubrovački:
"Sa svakijem lijepo, s nikim iskreno"
|
|
|
|
|
 |
mrvica92 Dobro upućeni član

|
Godine: 49
Datum registracije: 30 Okt 2007 Poruke: 661 Mesto: Beograd

|
|
Slazemo se ko gace i lastiz, a jos ako ima akcije, svi kao jedan.
|
|
|
|
|
 |
nadalina68 Dobro upućeni član

|
Godine: 57
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd

|
|
Uglavnom da
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
mene je zaposlio čovjek, koji je otac mog najboljeg prijatelja ovdje. mladi smo svi, do 30 godina, jedino nam je šef 50 godina. plus od tog mog prijatelja i brat radi ovdje, plus još dvoje sa kojima se znamo sa faxa, tako da nema tih problema. dobra smo ekipa, svi smo mladi znamo zajedno i sjest na piče poslje posla, priča se o svemu i svačemu, organizuje se roštiljada, novogodišnji zaključci, tako da uvjek ima onog "teambuildinga". dobro, ponekad dođe do nekih svađa, al to je normalno, obično znaju naši projektanti malo provocirat u vezi sa internetom, al se sve to brzo zaboravi, nekad mi dirnu živac, pa znam i ja da poludim... al sve u svemu jako dobro se slažemo, uživam kako na poslu tako i sa rajom na poslu.
evo, več su 2 godine skoro kako sam ovje, još jednom se mi nije desilo da mi je mrsko ič na poso zbog posla niti zbog ljudi, dođe do nasičenja, al i to je valjda normalno, al zato su tu dopusti pa se sve može. mislim da je stvar u tome, da kako se ti pokažeš, takvog če te tretirati...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Slazem se sa svima, dobra je ekipica, kao da smo mala porodica! Jedino se svremena na vreme pokacim sa bratom, posto on radi samnom
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Ja menjala radnog mesto posle nove god.mislila da ce mi biti bezveze a ono ispalo jos bolje,radim sama i to samo ujutru.....
Koleginica sa posle podne je ona moja stara sto znam,sa Sefovima sve je ok,tako da za sad nek ostane tako.....
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
uglavnom fer i korektan odnos..ne zelim ni sa kim da se zblizavam, jednostavno dodjem odradim i to je to...ne kazem da sam asocijalna vec mi odgovara tako...
a ovi moji su...pa bar ne zabijaju noz u ledja...bar ne jos...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Miksa31 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 431 Mesto: Nis

|
|
saradnja kao i druzenje su savrseni, bice mi zao ako ih napustim za mesec dana!
|
_________________ Na mom grobu pisace tugo: ziveo brzo, umro ludo! |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Što se 1 posla tiče, kolektiv je mali, firma počiva na nas 5, tako da smo prilično homogena celina. Ne družimo se privatno, ali imamo baš fin odnos, svi smo jako mladi
A u školici u kojoj sam od ove školske godine imam extra kolektiv Zapravo, ima gi raznih , ali ova stalna ekipa nas koji putujemo zajedno i družimo se je izvrsna Od kako su me fantastično dočekali, pa do sad, ne žalim se, naprotiv Jako su topli i loodi
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
nanica123 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 28 Maj 2008 Poruke: 84

|
|
nas iam samo 3 u uredu tako da se i nemamo s kim svadat i uglavno se svi super slazemo i na poslu a i privatno kad se sastajemo
|
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Sa sadasnjim kolegama na poslu se dosta dobro slazem .. mala smo grupa i veoma brzo se upoznajemo tako da je veoma lako stupiti u kontakt sa svima
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
Ovu ekipu sam zatekla kada sam pocela da radim mislila sam da ce me "pojesti za dorucak" tesko je organizovati posao i izigravati sefa kada imate nekoliko godina manje nego osobe sa kojima radite ali nasuprot super su me prihvatile znaju sta ocekujem od njih ali i da mogu da racunaju na moju podrsku, pribliznih smo godina 20-30 imamo iste interese puno tema za razgovor za salu cak smo se dogovorile da za vikend odemo u bioskop zbog filma "Sex And The City" (sexy pametne skoro pa arogantne isto kao i mi) Nadam se da ce da ova atmosfera da potraje.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|