:: |
Autor |
Poruka |
Zloky Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna
|
|
Racionalan sam ako mi je drama prijatelj,prihvatio bi ga,pod uvjetom da ostanemo samo prijatelji
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
ja moram da kazem nesto!! skroz sam protiv gejova iskreno mrzim ih
ja ne znam kako neka devojka moze za takvu da osobu da kaze pa sta bas je fin lep zgodan !! pa nosi ga kuci ako je takav al on je gej!!!!
|
|
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
Joooooooooj to je veoma slozena situacija
ali ja sa njim nebi bio previshe ipak tip je der-pe jos ti samo fali da se podje da si i ti pesko ako se druzis sa takvim to je skroz loshe za reputaciju(naravno ako je imash hehehe) bolje se ti kloni njega jos mi nismo na nivou ostalih zemalja u kojima se o tome slobodno prica ovdje se od toga bjezi ko djavo od krsta.............
|
|
|
|
|
|
Vlada Z Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Dec 2006 Poruke: 153
|
|
|
|
|
ralfy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Jul 2006 Poruke: 63
|
|
Ja imam gay prijatelja i nemam nista protiv toga. Sta on radi u svoja cetiri zida to je njegov problem. Rekao je da me nece dirati i smarati sa takvim stvarima i mi smo ok. On je cak i protiv gay parade i na ulici se nikad ne bi reklo.
|
|
|
|
|
|
Dulee_nbg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 142
|
|
nikako, da ti kad god se okrenes gleda u bulju
|
|
|
|
|
|
Dakilica > sexy angel <
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 1861 Mesto: > trg raja <
|
|
Dulee_nbg je napisao/la sledeće: | nikako, da ti kad god se okrenes gleda u bulju |
Zar mislis da gay ljudi cekaju samo tvoju guzu da bulje u nju, imaju oni i pametnija posla od tvoje guze.
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Teeeeeeeesko
A kad bi izabrao s-a-m-o- prijaelji!!!!
|
|
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 64
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Ipak je covjek imao hrabrosti i to priznati.Na kraju,ipak je to rekao ljudima koje smatra svojim prijateljima,i prema kojima ocito ima samo prijateljska osjecanja.Pitanje je koliko imamo prijatelja za koje ne znamo da li su gay ili bisex,a prijatelji smo sa njima i koji mozda vise gledaju u nasu guzu nego on.Sve dok ne bih primjetio da ocekuje nesto vise ne bih prekidao prijateljsvo.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
Kele **one and only**
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 8826 Mesto: Vojvoda Stepa 23219
|
|
Imam drugara koji je gay ... ali ga svaki put kad ga vidim nagovaram da ode da se leci ... i da pokusa da pobedi svoju bolesnu psihu ... stvarno zalim takve likove ...
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Pa sad,da znam da je derpe sigurno od tog prijateljstva ne bi bilo ništa...
A ako mi je već dobar prijatelj pa mu u glavi nešto klikne i postane
taj gay-gey ili šta već,pa ne znam sad baš razmišljam,vjerovatno bi se
promijenili neki odnosi prijateljski...
Jer ja ne vjerujem u muško-ženska prijateljstva,a kamo li u nekakava
muško-gejprijateljska/prijateljstva...
Nekakav citat:
Zar mislis da gay ljudi cekaju samo tvoju guzu da bulje u nju, imaju oni i pametnija posla od tvoje guze...
Čuj da ti nešto kažem,ja imam dosta prijateljica koje izgledaju mnogo dobro.
Pa ja da ne pogledam u guzu neke od njih,ne samo ja nego bilo ko,
zabrinuo bih se,jer očigledno bi bilo da nešto nije u redu samojom glavom
Pa tako mislim ako i ja imam dobru guzu,ne vidim zašto bi to moj prijateljgej
(kojeg srećom nemam) imao nekog drugog pametnijeg posla...
E sad konkretan odgovor, dok sam ovo pisao shvatio sam da ne bi mogao da imam prijatelja koji mi šmeka guzu...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Takodje ni ja ih ne podnosim, ali mogao bih imati takvog druga jedino ako bi i moji drugovi potvdili ali sigurno bi popio nekoliko puta batina pa bi smo onda pricali
+ da ne pokazuje tu "odvratnu" ljubav javno nego neka ide negde neznam ni ja pa neka radi sta oce, jer bi mu reko svasta i uradio imao on 20 ili 54 godine nebitno
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|