www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Gay-prijatelj
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Zloky
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 17 Jan 2006
Mesto: Buna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 26, 2006 9:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Racionalan sam ako mi je drama prijatelj,prihvatio bi ga,pod uvjetom da ostanemo samo prijatelji

HAMI_LOLIC
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 12 Sep 2006
Mesto: BGD,Zvezdara

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 9:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja moram da kazem nesto!! skroz sam protiv gejova Very Happy iskreno mrzim ih
ja ne znam kako neka devojka moze za takvu da osobu da kaze pa sta bas je fin lep zgodan !! pa nosi ga kuci ako je takav al on je gej!!!! Very Happy

drone
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 24 Avg 2006
Mesto: underwrold

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 9:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joooooooooj to je veoma slozena situacija
ali ja sa njim nebi bio previshe ipak tip je der-pe jos ti samo fali da se podje da si i ti pesko ako se druzis sa takvim to je skroz loshe za reputaciju(naravno ako je imash hehehe) bolje se ti kloni njega jos mi nismo na nivou ostalih zemalja u kojima se o tome slobodno prica ovdje se od toga bjezi ko djavo od krsta............. Wink

Vlada Z
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 02 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 7:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sto se mene tice ne

ralfy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 31, 2006 1:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja imam gay prijatelja i nemam nista protiv toga. Sta on radi u svoja cetiri zida to je njegov problem. Rekao je da me nece dirati i smarati sa takvim stvarima i mi smo ok. On je cak i protiv gay parade i na ulici se nikad ne bi reklo.

Dulee_nbg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 26 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 04, 2007 3:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikako, da ti kad god se okrenes gleda u bulju

Dakilica
> sexy angel <
<b>> sexy angel <</b>

Godine: 42

Datum registracije: 28 Maj 2007
Mesto: > trg raja <

belgium.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 23, 2008 9:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dulee_nbg je napisao/la sledeće:
nikako, da ti kad god se okrenes gleda u bulju

Zar mislis da gay ljudi cekaju samo tvoju guzu da bulje u nju, imaju oni i pametnija posla od tvoje guze.

P_r_e_d_a_t_o_r
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 32

Datum registracije: 05 Mar 2007
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 23, 2008 10:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Teeeeeeeesko
A kad bi izabrao s-a-m-o- prijaelji!!!!

foryou10
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 64

Datum registracije: 13 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 02, 2008 1:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ipak je covjek imao hrabrosti i to priznati.Na kraju,ipak je to rekao ljudima koje smatra svojim prijateljima,i prema kojima ocito ima samo prijateljska osjecanja.Pitanje je koliko imamo prijatelja za koje ne znamo da li su gay ili bisex,a prijatelji smo sa njima i koji mozda vise gledaju u nasu guzu nego on.Sve dok ne bih primjetio da ocekuje nesto vise ne bih prekidao prijateljsvo.

Kele
**one and only**
**one and only**

Godine: 40

Datum registracije: 17 Nov 2005
Mesto: Vojvoda Stepa 23219

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 28, 2009 4:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam drugara koji je gay ... ali ga svaki put kad ga vidim nagovaram da ode da se leci ... i da pokusa da pobedi svoju bolesnu psihu ... stvarno zalim takve likove ... Rolling Eyes

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 115

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 28, 2009 9:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa sad,da znam da je derpe sigurno od tog prijateljstva ne bi bilo ništa...
A ako mi je već dobar prijatelj pa mu u glavi nešto klikne i postane
taj gay-gey ili šta već,pa ne znam sad baš razmišljam,vjerovatno bi se
promijenili neki odnosi prijateljski...
Jer ja ne vjerujem u muško-ženska prijateljstva,a kamo li u nekakava
muško-gejprijateljska/prijateljstva...

Nekakav citat:
Zar mislis da gay ljudi cekaju samo tvoju guzu da bulje u nju, imaju oni i pametnija posla od tvoje guze...

Čuj da ti nešto kažem,ja imam dosta prijateljica koje izgledaju mnogo dobro.
Pa ja da ne pogledam u guzu neke od njih,ne samo ja nego bilo ko,
zabrinuo bih se,jer očigledno bi bilo da nešto nije u redu samojom glavom
Pa tako mislim ako i ja imam dobru guzu,ne vidim zašto bi to moj prijateljgej
(kojeg srećom nemam) imao nekog drugog pametnijeg posla...

E sad konkretan odgovor, dok sam ovo pisao shvatio sam da ne bi mogao da imam prijatelja koji mi šmeka guzu...

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

Datum registracije: 25 Jun 2009
Mesto: Sky

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 30, 2009 3:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Takodje ni ja ih ne podnosim, ali mogao bih imati takvog druga jedino ako bi i moji drugovi potvdili ali sigurno bi popio nekoliko puta batina pa bi smo onda pricali Mr. Green Mr. Green
+ da ne pokazuje tu "odvratnu" ljubav javno nego neka ide negde neznam ni ja pa neka radi sta oce, jer bi mu reko svasta i uradio imao on 20 ili 54 godine nebitno Laughing Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Gay-prijatelj Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 6 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon