:: |
Autor |
Poruka |
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
U bazenu usred bijela dana, u moru, na plazi...
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
pa nijedno mesto nije cudno
|
Poslednja prepravka: PlavaRuzica on Pet Dec 08, 2006 5:37 pm; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
elzare Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 211
|
|
|
|
|
malaplavano1 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek
|
|
|
|
|
Umetnik... Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 14 Sep 2007 Poruke: 89 Mesto: Čačak
|
|
Sve postove sam pročitao i moram priznati ima zanimljivih mesta ali ...
...jednom davno, imao sam 18-19 godina sa mojom tadašnjom devojkom sam se uvukao na stadion FK Sloga - Požega (Užička) i sakrili smo se u kućicu gde je klupa za gostujuću ekipu ... lepo mesto, klupa je ispod nivoa stadiona i iako je bila noć i da je neko naišao mogao bi da prođe pored nas i ne bi nas primetio ali nju je žuljala klupa i ... ne znam kako mi je palo na pamet da predložim ... uglavnom, završili smo (i svršili) na centru fudbalskog igrališta ... tačno na onoj tački sa koje se kreće sa loptom. Treba li da napominjem kako je bilo...? Pogotovo što je jedna strana stadiona zid od kasarne preko koga vojnici beže u grad... bilo ih je ali nas nisu primetili.
Negativne posledice : onaj kreč kojim obeležavaju igralište se jako teško skida sa odeće ... tek da se zna
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
ovo ljetu na javnoj palzi, u moru(nisam ni znala da se moze i u dubokoj vodi),...cak je i svrsio. I ove zime smo bili u jednom jestu pokraj mog grada, na jodnoj setnici pokraj svjetionika-crkvice(ni sama nisam sigurna sta je bilo), tamo mi je skinuo hulahop nagnuo me i bio toliko napaljen da je odmah svrsio...bilo je nezaboravno... btw.ljudi i djeca su stalno prolazili pokraj, ali bila sam tiha.
|
|
|
|
|
***Margarita*** Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 367 Mesto: Beograd
|
|
U moru,u wc-u,u svlacionici
|
_________________ I barely know you,but somehow I know what you're about.play with my mind. |
|
|
|
|
Landser Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Jul 2006 Poruke: 224 Mesto: nedostizno
|
|
Najcudnije..eeeeee
Zima 2006/2007, Kasno u noc ja i moja bivsa devojka smo dosli do saznanja da nam se seta malo po snegu,i tako mi setajuci zavrsimo kod starog merkatora na NBGD-u,dok smo blejali i gledali butike ona me zagrli i sapnu da me zeli i...sta dalje reci samo sto je to bilo uz jednu banku da bi na kraju skapirali da nas je kamera snimala sve vreme,al bas nas briga,bilo je EXTRA
|
_________________ ...чудни су путеви моји прожети успонима и падовима..корачам у самоћи, чезнем у нади..изгарам од жеље да пронађем те..једном... |
|
|
|
|
fallen *ANGEL* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jun 2007 Poruke: 66
|
|
na terasi
|
_________________ *SRBIJA NIJE SAKA PIRINCA DA JE POZOBA SVAKA VRANA KOJU NANESE VETAR* |
|
|
|
|
mkotur1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 94 Mesto: Canada
|
|
u sauni na javnom bazenu dok je bilo 3-4 ljudi unutra. ali su nas isterali tako da nisam ni svrsio, ali opet jako cudno, bar meni.
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
na igralištu..
|
|
|
|
|
|
baltazar82 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Okt 2007 Poruke: 108
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|