www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najcudnija mesta na kojima ste ....
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 16, 2006 6:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U bazenu usred bijela dana, u moru, na plazi...

PlavaRuzica
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 39

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 16, 2006 8:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa nijedno mesto nije cudno

Poslednja prepravka: PlavaRuzica on Pet Dec 08, 2006 5:37 pm; ukupno izmenjena 2 puta

elzare
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 8:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

na poslu, u autu i sumi

malaplavano1
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 30 Apr 2006
Mesto: Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 8:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lift, vinograd....

Umetnik...
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 14 Sep 2007
Mesto: Čačak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 01, 2007 12:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve postove sam pročitao i moram priznati ima zanimljivih mesta ali ...

...jednom davno, imao sam 18-19 godina sa mojom tadašnjom devojkom sam se uvukao na stadion FK Sloga - Požega (Užička) i sakrili smo se u kućicu gde je klupa za gostujuću ekipu ... lepo mesto, klupa je ispod nivoa stadiona i iako je bila noć i da je neko naišao mogao bi da prođe pored nas i ne bi nas primetio ali nju je žuljala klupa i ... ne znam kako mi je palo na pamet da predložim ... uglavnom, završili smo (i svršili) na centru fudbalskog igrališta ... tačno na onoj tački sa koje se kreće sa loptom. Treba li da napominjem kako je bilo...? Pogotovo što je jedna strana stadiona zid od kasarne preko koga vojnici beže u grad... bilo ih je ali nas nisu primetili.

Negativne posledice : onaj kreč kojim obeležavaju igralište se jako teško skida sa odeće ... tek da se zna

ametist heart
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 08 Avg 2006
Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 02, 2007 7:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovo ljetu na javnoj palzi, u moru(nisam ni znala da se moze i u dubokoj vodi),...cak je i svrsio. I ove zime smo bili u jednom jestu pokraj mog grada, na jodnoj setnici pokraj svjetionika-crkvice(ni sama nisam sigurna sta je bilo), tamo mi je skinuo hulahop nagnuo me i bio toliko napaljen da je odmah svrsio...bilo je nezaboravno... Wink btw.ljudi i djeca su stalno prolazili pokraj, ali bila sam tiha. Embarassed

I svaki dodir njegov nema cijenu, od tužne je stvorio sretnu ženu...
To je vrijedilo čekati...

***Margarita***
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 02 Okt 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 02, 2007 7:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U moru,u wc-u,u svlacionici

Landser
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 27 Jul 2006
Mesto: nedostizno

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 06, 2007 8:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najcudnije..eeeeee Cool
Zima 2006/2007, Kasno u noc ja i moja bivsa devojka smo dosli do saznanja da nam se seta malo po snegu,i tako mi setajuci zavrsimo kod starog merkatora na NBGD-u,dok smo blejali i gledali butike ona me zagrli i sapnu da me zeli i...sta dalje reci Twisted Evil samo sto je to bilo uz jednu banku da bi na kraju skapirali da nas je kamera snimala sve vreme,al bas nas briga,bilo je EXTRA Wink

fallen *ANGEL*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 10, 2007 7:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

na terasi

mkotur1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 22 Jan 2007
Mesto: Canada

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 11, 2007 5:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u sauni na javnom bazenu dok je bilo 3-4 ljudi unutra. ali su nas isterali tako da nisam ni svrsio, ali opet jako cudno, bar meni.

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 14, 2007 10:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

na igralištu.. Laughing Laughing

baltazar82
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Okt 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 17, 2007 5:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

na planini

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Najcudnija mesta na kojima ste .... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 5 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon