:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Kao što rekoh negdje, ipak jeste maaali test. Znam više parova koji su se vraćali sa mora posvadjani i nikad se više nisu mirili. Što da se radi, nisu bili opušteni
|
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Sto se tiče mene ja bih voleo ako se ikako ta kombinacija može sklopiti pa da i devojka a i društvo ide
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
Ne znam šta da kažem. Kako nemam drugog izbora nego sa društvom, i nisam baš kompetentan za priću. Mada, sad kako razmišljam, sa djevojkom bi uvjek rado otišao na odmor. A i društva ne bi izostavio. Teško je to sad reći, bar meni. Da se može, i jedno i drugo, bilo bi to ono pravo.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
marijana23 <Usne boje vina>

|
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 14391 Mesto: negdje

|
|
Obadvije opcije su primamljive..Bas ne mogu da se odlucim..Volim da idem i s drustvom,a i s deckom..Da moze obadvoje u jedan pakat i decko i drusvo,drama..
|
_________________ Pjevat cu dok suze me ne zabole,
ljubit cu dok usne mi ne izgore,
voljet cu dok oci se ne zatvore,
zauvijek ces biti tu.. |
|
|
|
 |
$tefan Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Okt 2007 Poruke: 10

|
|
|
|
 |
paja1911 Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398

|
|
sa drustvom ne mogu da radim ono sto mogu da radim sa devojkom,tako da ipak biram devojku:-D
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
 |
Zemovka Miss Domaći.de 2008

|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 194

|
|
Jale21 je napisao/la sledeće: | Ajme.... Na more se ide samo sa DRUSTVOM! Kad odes sa devojkom na more to ti je isto kao da si poneo drvo u sumu....  |
hahaha ako je po ovome onda definitivno sa drustvom .
|
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Jale21 je napisao/la sledeće: | Ajme.... Na more se ide samo sa DRUSTVOM! Kad odes sa devojkom na more to ti je isto kao da si poneo drvo u sumu....  |
Juu? Što, bRe? Daj primjer?
|
|
|
|
|
 |
mladen.ph Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 3 Mesto: beograd

|
|
Sa drustvom,pa da tamo nadjem devojku
|
|
|
|
|
 |
Chokoladna Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 07 Jul 2008 Poruke: 1 Mesto: Paradise city ;p

|
|
Ma, jok, bre... Pokupis svoje drugarice i decka i on svoje drugove i svi zajedno na zezanje...
|
|
|
|
|
 |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
sta znam,meni je uvek bilo ok, kada imam dobro drustvo,ali sto da ne da je i decko samnom,bar do sada nam je tako bilo extra
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
milannik1 Mr. Bombastic

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224

|
|
ja sam prosle bio sa drugom i sa devojkom i njenom drugaricom! extra je bilo! sad sve zavisi od osobe do osobe, ja bi pre sa devojkom nego sa drustvom drustvo uvek napravi neku zajebanciju!!!
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|