www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sa kim pre na more-drustvo ili decko/devojka?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 27, 2008 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao što rekoh negdje, ipak jeste maaali test. Znam više parova koji su se vraćali sa mora posvadjani i nikad se više nisu mirili. Što da se radi, nisu bili opušteni Mr. Green

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 27, 2008 2:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto se tiče mene ja bih voleo ako se ikako ta kombinacija može sklopiti pa da i devojka a i društvo ide

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 27, 2008 2:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam šta da kažem. Kako nemam drugog izbora nego sa društvom, i nisam baš kompetentan za priću. Mada, sad kako razmišljam, sa djevojkom bi uvjek rado otišao na odmor. A i društva ne bi izostavio. Teško je to sad reći, bar meni. Da se može, i jedno i drugo, bilo bi to ono pravo.

marijana23
<Usne boje vina>
<b><Usne boje vina></b>

Datum registracije: 06 Mar 2008
Mesto: negdje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 27, 2008 3:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obadvije opcije su primamljive..Bas ne mogu da se odlucim..Volim da idem i s drustvom,a i s deckom..Da moze obadvoje u jedan pakat i decko i drusvo,drama.. Mr. Green

zauvijek ces biti tu..

$tefan
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 30 Okt 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 27, 2008 3:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

devojka!

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 27, 2008 4:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sa drustvom ne mogu da radim ono sto mogu da radim sa devojkom,tako da ipak biram devojku:-D

Zemovka
Miss Domaći.de 2008
<font color=red><b>Miss Domaći.de 2008</b></font>

Godine: 37

Datum registracije: 28 Jan 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 27, 2008 10:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jale21 je napisao/la sledeće:
Ajme.... Na more se ide samo sa DRUSTVOM! Kad odes sa devojkom na more to ti je isto kao da si poneo drvo u sumu.... Laughing Laughing

hahaha ako je po ovome onda definitivno sa drustvom Razz .
Mr. Green

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 28, 2008 2:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jale21 je napisao/la sledeće:
Ajme.... Na more se ide samo sa DRUSTVOM! Kad odes sa devojkom na more to ti je isto kao da si poneo drvo u sumu.... Laughing Laughing

Juu? Što, bRe? Daj primjer?

Shocked Mr. Green

mladen.ph
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 28, 2008 5:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa drustvom,pa da tamo nadjem devojku

Chokoladna
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 07 Jul 2008
Mesto: Paradise city ;p

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 07, 2008 4:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma, jok, bre... Pokupis svoje drugarice i decka i on svoje drugove i svi zajedno na zezanje... Very Happy Laughing Very Happy Laughing

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 07, 2008 11:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta znam,meni je uvek bilo ok, kada imam dobro drustvo,ali sto da ne da je i decko samnom,bar do sada nam je tako bilo extra Razz

bilo vezano za tu osobu ...

milannik1
Mr. Bombastic
<b>Mr. Bombastic</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 07, 2008 1:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam prosle bio sa drugom i sa devojkom i njenom drugaricom! extra je bilo! sad sve zavisi od osobe do osobe, ja bi pre sa devojkom nego sa drustvom drustvo uvek napravi neku zajebanciju!!!

Danny Crane

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Sa kim pre na more-drustvo ili decko/devojka? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 5 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon