:: |
Autor |
Poruka |
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
smeta mi ovo mnogo jer sam oduvek razmisljao o zeni kao lepsoj polovini a ne kao
nekakvom oktopodu - zena, kuvarica , spremacica ,radnica i majka prosto nemam reci
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
dreamwalker je napisao/la sledeće: | smeta mi ovo mnogo jer sam oduvek razmisljao o zeni kao lepsoj polovini a ne kao
nekakvom oktopodu - zena, kuvarica , spremacica ,radnica i majka prosto nemam reci |
Bravo
Mogao bi i muskarac nesto skuhat
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
drago mi je ako su muskarci postali u poslednje vreme emancipovaniji i da zele, ako ne umeju da skuvaju, bar da pomognu zeni u kuhinji, da nabavljaju, pridodaju, spremaju, donose, odnose....
moj partner je vec takav, prosto nema sanse da bude drugaciji
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
nemam nista protiv da zena kuva, s obzirom da to da ja planiram da naucim da kuvam u svakom slucaju,ali da mi partner pomaze-to mi se ipak podrazumeva. ok,ne mora da zna specijalitete, ali bar da skloni sudje
|
|
|
|
|
|
ZooRooX Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Avg 2007 Poruke: 26
|
|
Pa zato bih ja bio kuvar? Realno njoj i ide ta odgovornost u zajedenici
|
|
|
|
|
|
lolcina Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Sep 2007 Poruke: 21 Mesto: USA
|
|
Mr. Bond je napisao/la sledeće: | Imam pitanje za sve pripadnike muskog pola. Zasto uvek zena mora da bude ta koja sredjuje kucu, sprema rucak ili nesto tog tipa? Mene bi bio blam da se ozenim a da serpu u ruke nisam uzeo... Volim i da skuvam i da pocistim i tako dalje. Ne znam zasto su samo zene domacice a muskarci su ti koji treba da docekuju goste kao da su u nekoj kancelariji a ne kuci. Po meni kucu treba da drze i muskarac i zena. Da oboje rade, da su oboje kuci posle radnog vremena (a ne zena kuci a muskarac u kafanu) i da se dopunjuju tipa... Danas on kuva rucak sutra ona ili vec kako se dogovore.
Dakle pitanje za sve: Zasto su zene te koje uvek moraju da budu domacice? |
Vidis, ovo je zaista dobra tema
U mojoj kuci svako (clanovi moje porodice) poslije jela opere svoje posudje, svako cisti prostor gdje najvise provodi vremena itd
Sto se tice kuhanja, ne radim to cesto jer imam nekog pored sebe ko uziva u kuhanju
Zato ja radim nesto drugo
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Evo ja sam u zadnje vrijeme bas poceo da ucim kuhati. Necu da kad se ozenim da moram cekati zenu da mi napravi jesti, nego da i ja njoj mogu napraviti, pa ko zna, mozda nekada neku romanticnu vecericu da joj spravim Sta fali?
Zasto ne i pomoci zeni u kucnim poslovima? Ja evo materi svojoj peglam cesto. Tacnije, u zadnjih par mjeseci jedino ja peglam, a mama ima druge poslove koje ja ne mogu da radim, tj. za koje nisam kvalificiran I tako se trebaju i muz i zena podijeliti
Npr. ja kuham jer to bolje radim, a ona cisti jer je ona temeljitija, ja bolje peglam, ona bolje pere sudje... bezze primjere navodim... Al kontate vi mene
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|