www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kada bih ja bio/la profesor....?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
boj@nic@
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 02 Okt 2008
Mesto: moj topli krevet

denmark.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 12, 2008 6:39 pm    Naslov poruke: ... Na vrh strane Na dno strane

na primer mojoj profesorki biologije bih zakljucila keca ne do kraja godine vec njenog smorenog zivota.ne podnosim je. Twisted Evil New Evil

Pirate Shakira
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 23 Sep 2008
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 15, 2008 8:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja već teachujem engleski (iako sam x puta rekla da nikada neću biti profesor haha) ali na kraju je i mene stiglo... Znam sve fore, cake... I mislila sam da ću biti jedna od onih dobrih, fer likova kakve svaki dan priželjkujem dok sam u školi, ali ispada da spadam u ekipu bičarki od profesorki haha... Genetski kod valjda. Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 07, 2009 5:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad bih bila profesor ne bi toliko mučila i forsirala učenike i dala bi im 6 i da ne znaju ništa.. Rolling Eyes Mr. Green

Djole 555
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 17 Jan 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 11, 2009 4:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bio bi prestrog, mucio bih celu decu..... Mad , odnosno bio bi im nocna mora!!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

Datum registracije: 25 Jun 2009
Mesto: Sky

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 13, 2009 1:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zvezdaza je napisao/la sledeće:
Kada bih bio profesor poklanjao bih ocene!100%, ali nikada to necu biti!

Ja isto tako mislim, ali ko zna, kad se setis da tebi nisu poklanjali tj barem meni ko zna kakav bih bio, mada verujem da bih bio blazi nego oni.

PALONI
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 20 Jun 2009
Mesto: kula

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 22, 2009 12:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kao profesor zista bi se trudijo da deci kojoj ja predajem da steknu koliko toliko osnovno znanje o predmetu

princeza za kajanje
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 27 Nov 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 22, 2009 10:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Djole 555 je napisao/la sledeće:
Bio bi prestrog, mucio bih celu decu..... Mad , odnosno bio bi im nocna mora!!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

HIHIHI i ja! New Evil Mr. Green

tvoja sen i eho budu sve što seća.

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 26, 2009 12:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uhhh, profesor tjelesnog me imao na piku. Rolling Eyes Zbog njega sam pila tablete i strahovala prije svakog sata. A da ne spominjem silne jedinice koje mi je davao i ponižavao me pred svima.
Sjećam se jedne njegove prijetnje...
Da zamijenimo uloge... On bi mene molio za život i doslovno bi krv prosipao na stazi za trčanje. Da barem nakratko osjeti i vidi što sam proživljavala svih godina. Neutral

P.S. Većina vas uopće nije pročitala prvi post ove teme Exclamation Confused

smiljana.b
>Edem<
>Edem<

Godine: 36

Datum registracije: 03 Avg 2009

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 03, 2009 3:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bi se mjenjala sa svojim uciteljem e on da bi mu pokazala ko koga kinji. Svima u losem sjecanju ostanu profesori a ucitelji u dobrom, jedino sam ja imal srecu da naidjem na debilosa Mr. Green

Nina-so-96
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Sep 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 04, 2009 9:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Khm..Moja najgora nastavnica je srpskinja New Evil ... Ja bih joj dolazila pre zvona i stalnoo je zapisivala...Prozivala je stalno i dala joj da sedi sa najgorim ucenikom...Pravdaa Very Happy Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Kada bih ja bio/la profesor....? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon