:: |
Autor |
Poruka |
boj@nic@ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 02 Okt 2008 Poruke: 93 Mesto: moj topli krevet
|
|
na primer mojoj profesorki biologije bih zakljucila keca ne do kraja godine vec njenog smorenog zivota.ne podnosim je.
|
|
|
|
|
|
Pirate Shakira Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 23 Sep 2008 Poruke: 50 Mesto: Novi Sad
|
|
Ja već teachujem engleski (iako sam x puta rekla da nikada neću biti profesor haha) ali na kraju je i mene stiglo... Znam sve fore, cake... I mislila sam da ću biti jedna od onih dobrih, fer likova kakve svaki dan priželjkujem dok sam u školi, ali ispada da spadam u ekipu bičarki od profesorki haha... Genetski kod valjda.
|
_________________ Elektro, makes you feel fine... |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Kad bih bila profesor ne bi toliko mučila i forsirala učenike i dala bi im 6 i da ne znaju ništa..
|
|
|
|
|
|
Djole 555 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Jan 2009 Poruke: 20
|
|
Bio bi prestrog, mucio bih celu decu..... , odnosno bio bi im nocna mora!!!
|
|
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
zvezdaza je napisao/la sledeće: | Kada bih bio profesor poklanjao bih ocene!100%, ali nikada to necu biti! |
Ja isto tako mislim, ali ko zna, kad se setis da tebi nisu poklanjali tj barem meni ko zna kakav bih bio, mada verujem da bih bio blazi nego oni.
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
PALONI Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 20 Jun 2009 Poruke: 7 Mesto: kula
|
|
kao profesor zista bi se trudijo da deci kojoj ja predajem da steknu koliko toliko osnovno znanje o predmetu
|
|
|
|
|
|
princeza za kajanje Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Nov 2008 Poruke: 1383
|
|
Djole 555 je napisao/la sledeće: | Bio bi prestrog, mucio bih celu decu..... , odnosno bio bi im nocna mora!!!
|
HIHIHI i ja!
|
_________________ Ostaj nedostižna, nema i daleka
jer je san o sreći više nego sreća.
Budi bespovratna, kao mladost; neka
tvoja sen i eho budu sve što seća. |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Uhhh, profesor tjelesnog me imao na piku. Zbog njega sam pila tablete i strahovala prije svakog sata. A da ne spominjem silne jedinice koje mi je davao i ponižavao me pred svima.
Sjećam se jedne njegove prijetnje...
Da zamijenimo uloge... On bi mene molio za život i doslovno bi krv prosipao na stazi za trčanje. Da barem nakratko osjeti i vidi što sam proživljavala svih godina.
P.S. Većina vas uopće nije pročitala prvi post ove teme
|
|
|
|
|
|
smiljana.b >Edem<
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Avg 2009 Poruke: 1794
|
|
Ja bi se mjenjala sa svojim uciteljem e on da bi mu pokazala ko koga kinji. Svima u losem sjecanju ostanu profesori a ucitelji u dobrom, jedino sam ja imal srecu da naidjem na debilosa
|
_________________ Mnogom je cvetu sudjeno da ni od kog nevidjen cveta, I miris svoj da raspe u vazduh prazan i pust.
Dz.O. |
|
|
|
|
Nina-so-96 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Sep 2009 Poruke: 6
|
|
Khm..Moja najgora nastavnica je srpskinja ... Ja bih joj dolazila pre zvona i stalnoo je zapisivala...Prozivala je stalno i dala joj da sedi sa najgorim ucenikom...Pravdaa
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|