:: |
Autor |
Poruka |
miki10 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 156
|
|
E pa ne postoji ni jedan dobar razlog. A ja da vam placam server, to nemam nameru. Ta tvoja konstatacija je bila pomalo cinicna. A za slike, ne u albumu, ne na svom profilu, vec na forumu. Evo na primer, ako bih sa ovom porukom hteo da postavim sliku, bilo koju to ne bih mogao. Nema nikakvog dugmica. Ili ja ne znam za njega. Pokusao sam da iskopiram u clipboard, pa paste, ali na ovoj beloj povrsini nece nista da stavi. A dole su samo smajliji.
|
Poslednja prepravka: miki10 datum Pon Sep 12, 2005 8:21 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
miki10 je napisao/la sledeće: | E pa ne postoji ni jedan dobar razlog. A ja da vam placam server, to nemam nameru. Ta tvoja konstatacija je bila pomalo cinicna. |
Posto nemas nameru da nam placas server, nemas ni prava da nas kritikujes ili kako si ti to nazvao da "konstatujes", sve sto je uradjeno, uradjeno je sa velikim razlogom, Veruj mi! miki10 je napisao/la sledeće: | A za slike, ne u albumu, ne na svom profilu, vec na forumu. Evo na primer, ako bih sa ovom porukom hteo da postavim sliku, bilo koju to ne bih mogao. Nema nikakvog dugmica. Ili ja ne znam za njega. Pokusao sam da iskopiram u slipboard, pa paste, ali na ovoj beloj povrsini nece nista da stavi. A dole su samo smajliji. |
Pokusaj da kliknes na dugme ODGOVORI, postoji opcija za attachment.
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
eee bwe miki, kritike stavljaj de im je mesto...ovde se slavi....
ako ti se ne svidja forum nemoj ni da dolazis ...
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Fino, fino
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
asteriks Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Avg 2005 Poruke: 16
|
|
e svaka vam cast!!!
sjajno!!!
(edit by CharmedS
ovo je moglo i malim slovima da se napise)
|
|
|
|
|
|
slef Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Sep 2005 Poruke: 1
|
|
puh pa to stvarno ide *gg*
svaka cast
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
e pa domaci stvarno ste najjjbolji , ne znam da li sam to vec jednom napisao ali nema veze
ovde bas ima zanimljivih stvarcica
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Da se ja pitam ja bih udario ban ko god se buni. Nisu vredni objasnjenja! Sa svojim komentarima nam dokazaju da nemaju dovoljno mozga da shvate niti da razmisljaju normalno.
Trazio si domacu mp3 muziku, naleteo na ovaj sajt, registrovao se, hteo da skines pesmu nisi mogao, verovatno si procitao pravila sajta (mislim to se prvo uradi) i opet se bunis. Zar su neki ovde toliko glupi???
Ja nisam niciji advokat, niti se ikome uvlacim u bulju, ali mi SVAKI put, bas SVAKI put na ovakim slicnim domacim sajtovima se nadju GLUPACI, koji dodju i bune se.
A nece da postuju pravila sajta niti da budu zahvalni sto imaju sansu da nadju muziku/filmove i ostale stvari za download za dzaba.
I uvek vas pitaju na kojem god bilo sajtu za malo vase paznje da doprinesete sajtu, i na kraju to vam je tesko.
BUDITE ZAHVALNI STO NESTO OVAKVO VEC POSTOJI I STO STE DEO TOGA!
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
dejale Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 2
|
|
svaka cast, samo tako nastavite. nema boljeg foruma na net-u.
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
*Mislim da ovo nije mesto za velike rasprave, ovde treba da se nalaze pohvale, a ko hoce da kritikuje, ima mesto za to, neka ne ulazi ovamo *
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
i od mene svaka nam cast i nadam se da je to tek pocetak i da tu joc dugo dugo nije kraj
|
|
|
|
|
|
miki10 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 156
|
|
gledam ove porukice ako se tako uopste mogu nazvati i muka mi je od njih. Zar nisu u stanju da smisle nista pametnije ni duze od par reci u stilu: cestitamo, bravo, super ste, svaka cast...
sanjice, opet ja sa svojim kako sam ih nazvao konstatacijama. Vec vise od 24 h mi nista nisi odgovorila, pa mi nedostaje poneka tvoja misaona konstrukcija. Hajde kazi nesto. Podeli svoje misli sa nama.
|
|
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> 400 000 poruka |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 sledeća |
Strana 5 od 7 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|