www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

400 000 poruka
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
miki10
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 11, 2005 1:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa ne postoji ni jedan dobar razlog. A ja da vam placam server, to nemam nameru. Ta tvoja konstatacija je bila pomalo cinicna. A za slike, ne u albumu, ne na svom profilu, vec na forumu. Evo na primer, ako bih sa ovom porukom hteo da postavim sliku, bilo koju to ne bih mogao. Nema nikakvog dugmica. Ili ja ne znam za njega. Pokusao sam da iskopiram u clipboard, pa paste, ali na ovoj beloj povrsini nece nista da stavi. A dole su samo smajliji.

Poslednja prepravka: miki10 datum Pon Sep 12, 2005 8:21 pm; ukupno izmenjena 1 put

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 11, 2005 1:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

miki10 je napisao/la sledeće:
E pa ne postoji ni jedan dobar razlog. A ja da vam placam server, to nemam nameru. Ta tvoja konstatacija je bila pomalo cinicna.

Posto nemas nameru da nam placas server, nemas ni prava da nas kritikujes ili kako si ti to nazvao da "konstatujes", sve sto je uradjeno, uradjeno je sa velikim razlogom, Veruj mi!
miki10 je napisao/la sledeće:
A za slike, ne u albumu, ne na svom profilu, vec na forumu. Evo na primer, ako bih sa ovom porukom hteo da postavim sliku, bilo koju to ne bih mogao. Nema nikakvog dugmica. Ili ja ne znam za njega. Pokusao sam da iskopiram u slipboard, pa paste, ali na ovoj beloj povrsini nece nista da stavi. A dole su samo smajliji.

Pokusaj da kliknes na dugme ODGOVORI, postoji opcija za attachment.

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Godine: 39

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 11, 2005 5:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eee bwe miki, kritike stavljaj de im je mesto...ovde se slavi....

ako ti se ne svidja forum nemoj ni da dolazis ...

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 11, 2005 12:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Fino, fino

asteriks
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 11, 2005 5:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e svaka vam cast!!!
sjajno!!!

(edit by CharmedS
ovo je moglo i malim slovima da se napise)

slef
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Sep 2005

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 12:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

puh pa to stvarno ide *gg*

svaka cast

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 12:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e pa domaci stvarno ste najjjbolji , ne znam da li sam to vec jednom napisao ali nema veze
ovde bas ima zanimljivih stvarcica Wink Wink Very Happy

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 2:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da se ja pitam ja bih udario ban ko god se buni. Nisu vredni objasnjenja! Sa svojim komentarima nam dokazaju da nemaju dovoljno mozga da shvate niti da razmisljaju normalno.
Trazio si domacu mp3 muziku, naleteo na ovaj sajt, registrovao se, hteo da skines pesmu nisi mogao, verovatno si procitao pravila sajta (mislim to se prvo uradi) i opet se bunis. Zar su neki ovde toliko glupi???
Ja nisam niciji advokat, niti se ikome uvlacim u bulju, ali mi SVAKI put, bas SVAKI put na ovakim slicnim domacim sajtovima se nadju GLUPACI, koji dodju i bune se.
A nece da postuju pravila sajta niti da budu zahvalni sto imaju sansu da nadju muziku/filmove i ostale stvari za download za dzaba.
I uvek vas pitaju na kojem god bilo sajtu za malo vase paznje da doprinesete sajtu, i na kraju to vam je tesko.

BUDITE ZAHVALNI STO NESTO OVAKVO VEC POSTOJI I STO STE DEO TOGA!

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

dejale
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 22 Avg 2005

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 10:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast, samo tako nastavite. nema boljeg foruma na net-u.

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 10:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Mislim da ovo nije mesto za velike rasprave, ovde treba da se nalaze pohvale, a ko hoce da kritikuje, ima mesto za to, neka ne ulazi ovamo Exclamation *

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 1:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i od mene svaka nam cast i nadam se da je to tek pocetak Wink i da tu joc dugo dugo nije kraj Very Happy

miki10
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 8:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gledam ove porukice ako se tako uopste mogu nazvati i muka mi je od njih. Zar nisu u stanju da smisle nista pametnije ni duze od par reci u stilu: cestitamo, bravo, super ste, svaka cast...
sanjice, opet ja sa svojim kako sam ih nazvao konstatacijama. Vec vise od 24 h mi nista nisi odgovorila, pa mi nedostaje poneka tvoja misaona konstrukcija. Hajde kazi nesto. Podeli svoje misli sa nama.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> 400 000 poruka Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 5 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon