Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Sonična damo širokih predela i širokog srca ...evo mene u tvom kutku i da ti čestitam novu godinu i sve najbolje u njoj i da ti se sve želje ostvare ..
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Bila je to devojka sa naj rankom - mysty,
a sad neko ko je sa nju po karakter isti.
Samo sam hteo da pitam , sme li ovde da se izostavi slika, a da umesto nje ubacim quote + link i klip???
Ja bi vas molio , ako je to moguce. E hvala vam, hvala vam do neba.
velociraptor je napisao/la sledeće:
Preporucujem postove od Soniclady, devojka uvek pozitivno razmislja, uvek postuje kad ima nesto da kazhe.
Neco, budi i dalje ponos i dika horoskopskog znaka Device, naj moderator domaceg.de i primer svim ostalim devojkama na forumu.
Nema slike, ali ima link.
A ima i pesma, izvodi je jedna od naj rock grupa bivshe Juge.
Azra
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
Jaooooooooooooooo sekana moja, kad si vec dala tako ludu ideju, a i muzicku podlogu, moram i ja da dam doprinos za kulturno-umetnicki program Zet najbolje zna kako cemo nas dve proslaviti, a ovo ti ostavljam za dugo i lepo secanje Saljem kofu poljubaca i pazi sta radis s ribicama
livadaaaaaaaa
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
anchi22 •• 20:01 ••
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
Sonicka, samo da te pozdravim i ljubnem...
nisam te odavno cula Ehh dosta je bilo sedenja, sad malo na posao... kud ja moram dodje vreme da moras malo i ti Saljem utrpanih bezbroj pa se snadji kako znas Kiss.
i jos nesto
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
Sekana, onog deliju ti nisam zaboravila, jos uvek si mi duzna nesto jbg, strela je strela, pa cak i kada otpadne U sustini ja sam dosla drugim povodom, naletela sam na neki lep krevet, a s obzirom da je moj kutak vec pocascen jednim, odlucila sam da ovaj smestim kod tebe da mogu da se uglavim sledeci put kada te posetim ti tamo vodi hot razgovore sa zetom, a ja cu se pokriti preko glave i lepo ususkati Znam da me posle ovakvih reci jos vise volis, ali to ti je sto ti je, za koga je dobro je, od koga je jos bolje, a bolje od ovoga ne moze Saljem ti puuuuuuuuuuuuuunu kofu poljubaca, a uskoro (u zakazano vreme) bice i licna isporuka
i nesto da se zasladis samo pazi na teatralnost
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
E takoc, do sledeceg zapinjanja, popusta, odradjivanja po kucama, pevanja po parkicima, zabavljanja bakutanera kroz prozore ... leti kofa poljubaca da te podseca na vrhunske dozivljaje, a zna se... Hyatt je Hyatt, odakle god da se gleda i pogleda
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
velociraptor je napisao/la sledeće:
Zagrlio bih jednu osobu, koja trenutno nije online.
...samo da preguram današnji dan,
dan kao olovni zid,
dan od koga me je stid...
da budemo ti i ja
Znas ko se danas javio? Iv... ups greska Ivana? Vesna? Ivana? Vesna? E moja Julijana, godine te uzele pod svoje, ode mladost, a odnese i... odnese pamet, donese chika A... Bilo kako bilo, Vesna je u pitanju i nemoj vise da me plasis da je mene pamet napustila
Sledeci put ovako nesto da me saceka kod tebe
...a da sve ovo ne bi bile prazne price, ti ces dobiti ovako nesto
E dosta za danas do sledeceg mahanja Ciri odlete puna kofa poljubaca
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma