www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

.:::Kutak posvecen mojoj sekani ~SonicLady~:::.
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~
::  
Autor Poruka
Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 31, 2008 8:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sonična damo širokih predela i širokog srca ...evo mene u tvom kutku i da ti čestitam novu godinu i sve najbolje u njoj i da ti se sve želje ostvare ..

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 35

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 31, 2008 3:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecna ti nova godina i sve najlepse ti zelim Exclamation Wink

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 11, 2009 11:42 am    Naslov poruke: Azra Na vrh strane Na dno strane

Bila je to devojka sa naj rankom - mysty,
a sad neko ko je sa nju po karakter isti.

Samo sam hteo da pitam , sme li ovde da se izostavi slika, a da umesto nje ubacim quote + link i klip???
Ja bi vas molio , ako je to moguce. E hvala vam, hvala vam do neba.

velociraptor je napisao/la sledeće:
Preporucujem postove od Soniclady, devojka uvek pozitivno razmislja, uvek postuje kad ima nesto da kazhe. Embarassed

Neco, budi i dalje ponos i dika horoskopskog znaka Device, naj moderator domaceg.de i primer svim ostalim devojkama na forumu.
Nema slike, ali ima link.

Ova tema je posevcena tebi!

A ima i pesma, izvodi je jedna od naj rock grupa bivshe Juge.

Azra

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 13, 2009 1:08 am    Naslov poruke: livadaaaaaaaaaaaaa Na vrh strane Na dno strane

Jaooooooooooooooo sekana moja, kad si vec dala tako ludu ideju, a i muzicku podlogu, moram i ja da dam doprinos za kulturno-umetnicki program Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Zet najbolje zna kako cemo nas dve proslaviti, a ovo ti ostavljam za dugo i lepo secanje Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Saljem kofu poljubaca i pazi sta radis s ribicama Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

livadaaaaaaaa

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 18, 2009 6:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sonicka, samo da te pozdravim i ljubnem...
nisam te odavno cula Mr. Green Mr. Green Ehh dosta je bilo sedenja, sad malo na posao... kud ja moram dodje vreme da moras malo i ti Razz Wink Saljem utrpanih bezbroj pa se snadji kako znas Mr. Green Kiss.

i jos nesto Wink

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 13, 2009 4:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sekana, onog deliju ti nisam zaboravila, jos uvek si mi duzna nesto Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing jbg, strela je strela, pa cak i kada otpadne Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing U sustini ja sam dosla drugim povodom, naletela sam na neki lep krevet, a s obzirom da je moj kutak vec pocascen jednim, odlucila sam da ovaj smestim kod tebe da mogu da se uglavim sledeci put kada te posetim Razz ti tamo vodi hot razgovore sa zetom, a ja cu se pokriti preko glave i lepo ususkati Mr. Green Znam da me posle ovakvih reci jos vise volis, ali to ti je sto ti je, za koga je dobro je, od koga je jos bolje, a bolje od ovoga ne moze Mr. Green Saljem ti puuuuuuuuuuuuuunu kofu poljubaca, a uskoro (u zakazano vreme) bice i licna isporuka Razz Mr. Green

i nesto da se zasladis Razz samo pazi na teatralnost Razz

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 14, 2009 7:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E takoc, do sledeceg zapinjanja, popusta, odradjivanja po kucama, pevanja po parkicima, zabavljanja bakutanera kroz prozore ... Mr. Green Laughing Laughing Laughing leti kofa poljubaca da te podseca na vrhunske dozivljaje, a zna se... Hyatt je Hyatt, odakle god da se gleda i pogleda Laughing Laughing Laughing Laughing

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 22, 2009 10:45 am    Naslov poruke: da budemo ti i ja Na vrh strane Na dno strane

velociraptor je napisao/la sledeće:
Zagrlio bih jednu osobu, koja trenutno nije online. Crying or Very sad

...samo da preguram današnji dan,
dan kao olovni zid,
dan od koga me je stid...

da budemo ti i ja

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 28, 2009 12:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znas ko se danas javio? Iv... ups greska Mr. Green Ivana? Vesna? Ivana? Confused Vesna? Confused E moja Julijana, godine te uzele pod svoje, ode mladost, a odnese i... Mr. Green odnese pamet, donese chika A... Mr. Green Bilo kako bilo, Vesna je u pitanju Mr. Green i nemoj vise da me plasis da je mene pamet napustila Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing

Sledeci put ovako nesto da me saceka kod tebe Razz

...a da sve ovo ne bi bile prazne price, ti ces dobiti ovako nesto Mr. Green

E dosta za danas Mr. Green do sledeceg mahanja Ciri odlete puna kofa poljubaca Very Happy

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 02, 2010 3:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecna Nova Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> .:::Kutak posvecen mojoj sekani ~SonicLady~:::. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon