www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

delfini
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
TODOU
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 7:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cula sam da je jedan ludi delfin negde u Americi napao nee ljude a inace ih obozavam!!!!

RedStarGirl
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 08 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 9:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prelepi su, svaki put uživam u svim njihovim egzibicijama

kiki1979
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 13 Mar 2006
Mesto: Bec

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 24, 2007 1:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

obozaval delfine, to mi je najdraza zivotinja. tako fini. uskoro idem u kubu da tamo plivam sa njima Smile

kopmania
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 33

Datum registracije: 13 Nov 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 7:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Delfini su po obicaju dobri. Ali gledao sam emisiju gde su ljudi plivali sa njima i odjednom on je jednu zenu ugrizao i povukao je u vodu. Tako da nisu bas tako naivni kao sto mislimo

nakia
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Jan 2007

australia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 03, 2007 1:32 pm    Naslov poruke: Prelepo Na vrh strane Na dno strane

Tezim tome da pronadjem sve vrste delfina. Najlepsi je truncatus. Najrasprostranjeniji. A ko niste znali, postoje i slepi delfini u dolini reke gang. Imam puno slika, ali mislim da se ova slika izdvaja kao favorit. Prelepi su!

Dovidjenja DOMACI.DE

nadalina68
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 56

Datum registracije: 27 Maj 2006
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 10:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oh delfini predivni su,davno davno dok sam letovala u kotoru je bio delfin Joca smo ga zvali kakav spektakl,strasno jedno popodne se jedan mestanin igrao sa njim bilo je predivno,ali awaj tip je poceo da bude grublji stavio mu je ruku na otvor sto ima na glavi tako da je dobio sta je trazio Joca ga je udario repom po nosu epilog je bio polomljen nos...ali Joca se samo branio pa nikoga nije povredio do tada aplivao je sa svima jaoj kada je prosao pored mene nije mi bilo prijatno ogroman je ipak sam ga dotakla nogom ali sa strahom ...predivni su

s38121rs
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 8:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

voleo bih da plivam nekad pored njih, gledao sam mnoge emisije o njima i stvarno su mi fascinantni

magdalenar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 12, 2007 7:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam nazalost nikad imala priliku da uzivo vidim delfine, ali sve sto sam cula o njima, onako iz prica, sa TV-a i slicno je samo pozitivno i plemenito. Mislim da nema covjeka koji se nece s tim sloziti, prosto sama pojava ima pozitivan efekat na covjekovu psihu. Meni i sama rijec delfin izazvia nesto lijepo, pozitivno i plemenito. Nadam se da cu imati priliku plivati s njima jednog dana.

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 23, 2007 9:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

boban11 je napisao/la sledeće:
Erdal82 je napisao/la sledeće:
Zamalo da me srce ne strefi kad sam jednog ugledo kako izranja iz vode, ja konto ajkula Shocked

vjerujem da bi i ja isto reagovao.

Neko veče sam gledao dokumentarac o delfinima, o njihovoj divljoj strani, ali sam na pola stao jer sam rekao da i dalje želim da imam ljepo mišljenje o delfinima a ne da mi dokumentarac kvari mišljenje. Malo su i napasni i ratoborni ponekad.
Da taj dokumentarac sam i ja gledao i mogu vam reci da nisu nista manje opasni od ajkula iako ajkule grizu a delfini tuku ....
Mada smatra se posto se oni medjusobno lemaju da bi pokazali ko je ko da zato napadaju conveka da vide koji covek ili oni imaju status kad ima se pridruzi ccovek u jatu i da pokazu ko je glavni al mozete misliti kad mi zadjemo u njihovu sredinu-vodu.PA mi prosek 75 kila a oni 250 kila pa kad nas roknu kako to izgleda,nije ni cudo sto ima smrtnih slucajeva jer ipak je to oko 250 kg Rolling Eyes ...

nadalina68 je napisao/la sledeće:
oh delfini predivni su,davno davno dok sam letovala u kotoru je bio delfin Joca smo ga zvali kakav spektakl,strasno jedno popodne se jedan mestanin igrao sa njim bilo je predivno,ali awaj tip je poceo da bude grublji stavio mu je ruku na otvor sto ima na glavi tako da je dobio sta je trazio Joca ga je udario repom po nosu epilog je bio polomljen nos...ali Joca se samo branio pa nikoga nije povredio do tada aplivao je sa svima jaoj kada je prosao pored mene nije mi bilo prijatno ogroman je ipak sam ga dotakla nogom ali sa strahom ...predivni su
Da joca je bio super samo sto ti definitivno odavcno nisi bila tamo jer ima sigurno 3-4 godine kako je ubijen... Rolling Eyes

....tvoj i u dobru i u zlu....

tetarajna
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 2:23 pm    Naslov poruke: delfin Na vrh strane Na dno strane

Mislim da bih se onesvastila kada bi izronio pored mene. Slatki su mi na TV-u, ali ne znam da li bih smela da se igram sa njima u vodi.

rosierosie
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 10 Okt 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 28, 2007 6:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ko je pazljivo gledao dokumentarac, mogao je da shvati sta se zapravo desilo. Jednog delfina je uhvatila panika. Oni nisu opasni. U tom filmu je doktor okeanologije lepo objasnio da i kada se desi da delfin napadne coveka, to je zato sto je prethodno bio zlostavljan od strane ljudi. Dakle, opet se vracamo na tu uzasnu stvar. Ljudi se zabavljaju tako sto im zatvaraju otvor za disanje na glavi. Zamislite da se neko zabavlja tako sto vam zapusi nos i usta i jos misli da je to zabavno. Njima treba vazduh da bi preziveli, iako zive u vodi. Oni su sisari. Prelepe, plemenite zivotinje.

granger_
Banovan!

Wanted!
<b>Wanted!</b>

Godine: 34

Datum registracije: 13 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 18, 2007 6:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mnogo mi se svidjaju delfini..predivni su...mnogo bih voljela da plivam sa njima...

...zauvijek tvoja...

**kissy&granger forever**

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> delfini Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon