:: |
Autor |
Poruka |
TODOU Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 27
|
|
Cula sam da je jedan ludi delfin negde u Americi napao nee ljude a inace ih obozavam!!!!
|
|
|
|
|
|
RedStarGirl Upućeni član
|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 307
|
|
prelepi su, svaki put uživam u svim njihovim egzibicijama
|
|
|
|
|
|
kiki1979 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 184 Mesto: Bec
|
|
obozaval delfine, to mi je najdraza zivotinja. tako fini. uskoro idem u kubu da tamo plivam sa njima
|
_________________ =bilo kuda, kiki svuda= |
|
|
|
|
kopmania Iskusni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 762 Mesto: Beograd
|
|
Delfini su po obicaju dobri. Ali gledao sam emisiju gde su ljudi plivali sa njima i odjednom on je jednu zenu ugrizao i povukao je u vodu. Tako da nisu bas tako naivni kao sto mislimo
|
_________________ Uzivaj u skijanju dok mozes |
|
|
|
|
nakia Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Jan 2007 Poruke: 178
|
|
Tezim tome da pronadjem sve vrste delfina. Najlepsi je truncatus. Najrasprostranjeniji. A ko niste znali, postoje i slepi delfini u dolini reke gang. Imam puno slika, ali mislim da se ova slika izdvaja kao favorit. Prelepi su!
|
_________________ Odlazim sa sajta, iz Srbije, čeka me neko!
Dovidjenja DOMACI.DE |
|
|
|
|
nadalina68 Dobro upućeni član
|
Godine: 56
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd
|
|
oh delfini predivni su,davno davno dok sam letovala u kotoru je bio delfin Joca smo ga zvali kakav spektakl,strasno jedno popodne se jedan mestanin igrao sa njim bilo je predivno,ali awaj tip je poceo da bude grublji stavio mu je ruku na otvor sto ima na glavi tako da je dobio sta je trazio Joca ga je udario repom po nosu epilog je bio polomljen nos...ali Joca se samo branio pa nikoga nije povredio do tada aplivao je sa svima jaoj kada je prosao pored mene nije mi bilo prijatno ogroman je ipak sam ga dotakla nogom ali sa strahom ...predivni su
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
|
s38121rs Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Dec 2005 Poruke: 141
|
|
voleo bih da plivam nekad pored njih, gledao sam mnoge emisije o njima i stvarno su mi fascinantni
|
|
|
|
|
|
magdalenar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Nov 2006 Poruke: 64
|
|
Nisam nazalost nikad imala priliku da uzivo vidim delfine, ali sve sto sam cula o njima, onako iz prica, sa TV-a i slicno je samo pozitivno i plemenito. Mislim da nema covjeka koji se nece s tim sloziti, prosto sama pojava ima pozitivan efekat na covjekovu psihu. Meni i sama rijec delfin izazvia nesto lijepo, pozitivno i plemenito. Nadam se da cu imati priliku plivati s njima jednog dana.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
boban11 je napisao/la sledeće: | Erdal82 je napisao/la sledeće: | Zamalo da me srce ne strefi kad sam jednog ugledo kako izranja iz vode, ja konto ajkula |
vjerujem da bi i ja isto reagovao.
Neko veče sam gledao dokumentarac o delfinima, o njihovoj divljoj strani, ali sam na pola stao jer sam rekao da i dalje želim da imam ljepo mišljenje o delfinima a ne da mi dokumentarac kvari mišljenje. Malo su i napasni i ratoborni ponekad. | Da taj dokumentarac sam i ja gledao i mogu vam reci da nisu nista manje opasni od ajkula iako ajkule grizu a delfini tuku ....
Mada smatra se posto se oni medjusobno lemaju da bi pokazali ko je ko da zato napadaju conveka da vide koji covek ili oni imaju status kad ima se pridruzi ccovek u jatu i da pokazu ko je glavni al mozete misliti kad mi zadjemo u njihovu sredinu-vodu.PA mi prosek 75 kila a oni 250 kila pa kad nas roknu kako to izgleda,nije ni cudo sto ima smrtnih slucajeva jer ipak je to oko 250 kg ...
nadalina68 je napisao/la sledeće: | oh delfini predivni su,davno davno dok sam letovala u kotoru je bio delfin Joca smo ga zvali kakav spektakl,strasno jedno popodne se jedan mestanin igrao sa njim bilo je predivno,ali awaj tip je poceo da bude grublji stavio mu je ruku na otvor sto ima na glavi tako da je dobio sta je trazio Joca ga je udario repom po nosu epilog je bio polomljen nos...ali Joca se samo branio pa nikoga nije povredio do tada aplivao je sa svima jaoj kada je prosao pored mene nije mi bilo prijatno ogroman je ipak sam ga dotakla nogom ali sa strahom ...predivni su | Da joca je bio super samo sto ti definitivno odavcno nisi bila tamo jer ima sigurno 3-4 godine kako je ubijen...
|
|
|
tetarajna Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Jan 2007 Poruke: 58
|
|
Mislim da bih se onesvastila kada bi izronio pored mene. Slatki su mi na TV-u, ali ne znam da li bih smela da se igram sa njima u vodi.
|
|
|
|
|
|
rosierosie Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 600
|
|
Ko je pazljivo gledao dokumentarac, mogao je da shvati sta se zapravo desilo. Jednog delfina je uhvatila panika. Oni nisu opasni. U tom filmu je doktor okeanologije lepo objasnio da i kada se desi da delfin napadne coveka, to je zato sto je prethodno bio zlostavljan od strane ljudi. Dakle, opet se vracamo na tu uzasnu stvar. Ljudi se zabavljaju tako sto im zatvaraju otvor za disanje na glavi. Zamislite da se neko zabavlja tako sto vam zapusi nos i usta i jos misli da je to zabavno. Njima treba vazduh da bi preziveli, iako zive u vodi. Oni su sisari. Prelepe, plemenite zivotinje.
|
|
|
|
|
|
granger_ Banovan! Wanted!
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 8473
|
|
mnogo mi se svidjaju delfini..predivni su...mnogo bih voljela da plivam sa njima...
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|