www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Niko Kranjcar
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~
::  
Autor Poruka
Ziggy
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 30 Sep 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 12:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije loš, ali treba još da napreduje potencijal definitivno! Iako najosporovaniji igrač sa ovih prostora, će uspjeti mislim.

acamat
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Avg 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 1:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

super

tesha
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 11 Okt 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 23, 2006 9:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako nista sigurno je da fizicki tesko moze ista uraditi u Engleskoj... ali da je znalac veliki to je činjenica!

jura_vz
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 15 Dec 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 1:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nema pojima, neznam uopce zašto je još reprezentaciji

_rich_bitch_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: steyr

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 29, 2006 10:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ko je tajjjjjjjjjjjj
sala simpatican mladic

Venceremos
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Sep 2006
Mesto: Santa Clara

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 30, 2006 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

procitao sam na index.hr da se mozda Niko vraca na Poljud Mr. Green

zeenmc
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 30

Datum registracije: 28 Mar 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 30, 2006 10:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja ga nesto i nevolim,al sto neznaci da nezna da igra fudbal ili sta vec

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 6:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

On je jako dobar igrač. Evo opet se vrača na Poljud Laughing

Zloky
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 17 Jan 2006
Mesto: Buna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 9:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Putite više čovjeka na miru,zar ste tako ljubomorni što je otišao u hajduk i zar vam je tako krivo!!!!!????,ljubomorni idio Evil or Very Mad ti

felipe007
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 11, 2007 8:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

igrac pred kojim je velika karijera,on je dobar igrac samo mu treba vremena da se malo razvije i mislim da ce sad u porsmuntu brzo napredovat to u hajduku nije mogao.....

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 20, 2007 10:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Niko Kranjčar je jedan od boljih igrača koje je Hrvatska dala,medjutim,njegov najveći problem je ljubomora i nenormalna mržnja prema njemu.Pa šta ako mu je otac Cico Kranjčar?Njega mrze svi oni koji su kao što sam rekao nenormalno ljubomorni.Drago mi je bilo kad je prešao u Hajduk,zato što je Hajduk najveći Dinamov rival,i tako uspeo da sačuva živu glavu tj. da spasi karijeru.Ne razumem kako neko može da kaže da su Luka Modrić,Dario Zahora ili Eduardo da Silva bolji igrači od Nika Kranjčara.Niko Kranjčar igra godinama pod velikom presijom pa je i logično da je u ponekad lošoj formi pogotovo u poslednje dve godine.On je svima bio ''moneta za potkusurivanje'',tj. dežurni krivac za sve probleme koje su se dešavali u Dinamu.Kada je pre dve sezone Dinamo igrao plej-aut i ligu završio na 7. mestu,usred sezone je Niko naglavačke izleteo tj. oteran je iz Dinama kao glavni krivac za loše rezultate.Isteran iz kluba koji najviše voli.
A za to vreme su se Dario Zahora,Luka Modrić i Ivan Cvetković i još nekolicina fudbalera Dinama takmičili ko će prvi da se j..e sa Nives Celzijus,Janicom Kostelić i Nikom Flajs.Dario Zahora,Luka Modrić i sadašnji dečko Nives Celzijus(ne mogu da se setim kako se zove,ali znam da je fudbaler Dinama) su za to vreme više brinuli da li će ih lepa Nives pozvati nego što su mislili o fudbalu.A Niko je bio kriv izgleda i što je izbila tuča na Maksimiru 1990. kada su tukli Delije i BBB.Izgleda da je i za to bio kriv.Niko Kranjčar je odličan fudbaler i ne bi trebalo tako olako davati negativne ocene o njemu samo zato što mu je otac Zlatko Kranjčar.
Mene bi lično trebalo da bude baš briga za stvari koje se dešavaju u hrvatskom fudbalu,ali sam baš hteo da dam komentar o ovome.

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

The_Dragon
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 10 Mar 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 22, 2007 2:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

shebao ga mamic pa mu treba vremena da se vrati starom štihu

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~ -> Niko Kranjcar Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon