:: |
Autor |
Poruka |
Ziggy Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 705
|
|
Nije loš, ali treba još da napreduje potencijal definitivno! Iako najosporovaniji igrač sa ovih prostora, će uspjeti mislim.
|
|
|
|
|
|
acamat Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Avg 2005 Poruke: 10
|
|
|
|
|
tesha Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Okt 2005 Poruke: 271 Mesto: Sarajevo
|
|
ako nista sigurno je da fizicki tesko moze ista uraditi u Engleskoj... ali da je znalac veliki to je činjenica!
|
|
|
|
|
|
jura_vz Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 65
|
|
nema pojima, neznam uopce zašto je još reprezentaciji
|
_________________ jurch |
|
|
|
|
_rich_bitch_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 81 Mesto: steyr
|
|
ko je tajjjjjjjjjjjj
sala simpatican mladic
|
|
|
|
|
|
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara
|
|
procitao sam na index.hr da se mozda Niko vraca na Poljud
|
|
|
|
|
|
zeenmc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 28 Mar 2005 Poruke: 186 Mesto: Beograd
|
|
ja ga nesto i nevolim,al sto neznaci da nezna da igra fudbal ili sta vec
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
On je jako dobar igrač. Evo opet se vrača na Poljud
|
|
|
|
|
|
Zloky Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna
|
|
Putite više čovjeka na miru,zar ste tako ljubomorni što je otišao u hajduk i zar vam je tako krivo!!!!!????,ljubomorni idio ti
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
felipe007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Dec 2006 Poruke: 207
|
|
igrac pred kojim je velika karijera,on je dobar igrac samo mu treba vremena da se malo razvije i mislim da ce sad u porsmuntu brzo napredovat to u hajduku nije mogao.....
|
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Niko Kranjčar je jedan od boljih igrača koje je Hrvatska dala,medjutim,njegov najveći problem je ljubomora i nenormalna mržnja prema njemu.Pa šta ako mu je otac Cico Kranjčar?Njega mrze svi oni koji su kao što sam rekao nenormalno ljubomorni.Drago mi je bilo kad je prešao u Hajduk,zato što je Hajduk najveći Dinamov rival,i tako uspeo da sačuva živu glavu tj. da spasi karijeru.Ne razumem kako neko može da kaže da su Luka Modrić,Dario Zahora ili Eduardo da Silva bolji igrači od Nika Kranjčara.Niko Kranjčar igra godinama pod velikom presijom pa je i logično da je u ponekad lošoj formi pogotovo u poslednje dve godine.On je svima bio ''moneta za potkusurivanje'',tj. dežurni krivac za sve probleme koje su se dešavali u Dinamu.Kada je pre dve sezone Dinamo igrao plej-aut i ligu završio na 7. mestu,usred sezone je Niko naglavačke izleteo tj. oteran je iz Dinama kao glavni krivac za loše rezultate.Isteran iz kluba koji najviše voli.
A za to vreme su se Dario Zahora,Luka Modrić i Ivan Cvetković i još nekolicina fudbalera Dinama takmičili ko će prvi da se j..e sa Nives Celzijus,Janicom Kostelić i Nikom Flajs.Dario Zahora,Luka Modrić i sadašnji dečko Nives Celzijus(ne mogu da se setim kako se zove,ali znam da je fudbaler Dinama) su za to vreme više brinuli da li će ih lepa Nives pozvati nego što su mislili o fudbalu.A Niko je bio kriv izgleda i što je izbila tuča na Maksimiru 1990. kada su tukli Delije i BBB.Izgleda da je i za to bio kriv.Niko Kranjčar je odličan fudbaler i ne bi trebalo tako olako davati negativne ocene o njemu samo zato što mu je otac Zlatko Kranjčar.
Mene bi lično trebalo da bude baš briga za stvari koje se dešavaju u hrvatskom fudbalu,ali sam baš hteo da dam komentar o ovome.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
The_Dragon Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 135 Mesto: Zagreb
|
|
shebao ga mamic pa mu treba vremena da se vrati starom štihu
|
_________________ I FEER NO ONE |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|